Par fandt flaskepost i havet og endte med at tømme den: Det skulle de aldrig have gjort

Skrevet af Kamille Isaksen

13/02/2024
Foto: TikTok / Auslapourway
Foto: TikTok / Auslapourway
Parret fortrød hurtigt, at de havde forsøgt at tømme flasken.

Dagens topnyheder

Når vi den dag i dag vil efterlade en besked til nogen, foregår det sjældent på skrift og især ikke via en flaskepost. Vi lever i en tid, hvor digitale medier dominerer vores kommunikationsformer, og derfor kan fundet af en flaskepost på stranden vække en særlig nysgerrighed. 

Dette var tilfældet for et par, Rick og Crystal, som under en strandtur i det nordlige Queensland, Australien, stødte på en sådan flaske. 

Med over 550 følgere på TikTok delte parret deres oplevelse af at finde flasken, som de troede indeholdt en besked.

Ved nærmere eftersyn viste det sig dog, at flasken ikke indeholdt en traditionel flaskepost, men derimod asken fra en afdød mand ved navn Geoffry. Medfølgende asken var en besked, der udtrykte Geoffrys ønske om at lade hans aske rejse gennem havene efter hans død. "Hvis du finder den, så smid venligst flasken i det udadgående tidevand, så jeg kan fortsætte min rejse," lød opfordringen i beskeden, hvilket afslørede en sidste vilje til at lade hans aske fortsætte en rejse på havet.

Desværre endte Geoffrys aske blandet med sandet på en australsk strand, hvilket vakte både humor og forbløffelse blandt kommentatorerne på TikTok. En bruger jokede med, at man "ville tro, de havde superlimet låget på," hvilket hentyder til, hvor let asken blev spredt på stranden.

Efter at have indset deres fejl, forsøgte parret at samle asken op igen og genudsætte den i havet, i overensstemmelse med den afdødes ønske. "Det er præcis, hvad jeg gjorde. Forsøgte at få hele ham derind igen. Jeg havde det skidt med det" svarede parret, hvilket viser deres forsøg på at rette op på situationen.

Du kan se videoen her: