Ansatte afslører: Denne burger skal du aldrig bestille på McDonald's

Foto: McDonald's

Ifølge en række tidligere McDonald’s-medarbejdere findes der én burger, som måske ikke er så spændende at bede om.

Hvilken burger bestiller du, når du er rigtig McDonald’s-sulten? En BigMac, en McFeast eller måske en Big Tasty?

Mens rigtig mange foretrækker én af de tre ovenstående varianter, så er der ikke nær så mange, der vælger at sætte tænderne i en Filet-O-Fish – og det med god grund, lyder det fra en række tidligere McDonald’s-medarbejdere. 

Ifølge de tidligere ansatte bør man nemlig gå udenom fastfood-gigantens fiskeburger – netop fordi, den er mindre populære end de andre varianter.

Det er på diskussions-sitet Reddit, at en flok tidligere McDonald’s-medarbejdere har bekræftet hinanden i, at Filet-O-Fish ikke er det bedste burgervalg. Det skyldes, at den i sjældnere grad bliver langet over disken og derfor får lov at ligge længere tid i ’varmeskabet’ og vente på en køber.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

Derfor opfordrer de tidligere medarbejdere til, at man som McDonald’s-kunde specialiserer sin bestilling, så de ansatte bliver nødt til at lave en helt frisk fiskeburger. Eksempelvis ved at bede om en ekstra ingrediens, eller om at få noget fjernet fra burgeren.

Hos McDonald’s i Danmark bekræfter man, at Filet-O-Fish-burgeren kan blive tilberedt på forhånd, men samtidig beroliger man sine kunder med, at den mad, der bliver lavet i forvejen i McDonalds køkkener, kun må ligge en begrænset mængde tid.

Hvilken burger foretrækker du på McDonald's? Foto: Shutterstock

- Det er ikke et problem hos os, da vores mad kun får lov at ligge i kort tid. Når vi eksenpelvis har tilberedt fisken til burgeren, sættes der en timer, som bipper, når det skal fjernes igen, hvis det mod de daglige beregninger ikke er blevet solgt, fortæller Pia Tobberup, pressechef i McDonald's Danmark, til Dagens.dk.

Samtidig forklarer hun, at restaurantkæden snart får et helt nyt system, så de færdige burgere ikke længere vil blive lavet på forhånd.

Det er muligvis en god idé at bestille samme burger, som alle andre, hvis den skal være frisk. Foto: Shutterstock

- Vi er i gang med at bygge alle vores køkkener om, så man for fremtiden kan bestille både ved kassen og via bestillingsskærme. Herefter vil maden først blive tilberedt, når bestillingen er gennemført. Det skal sikre en endnu bedre oplevelse for vores gæster, forklarer Pia Tobberup til Dagens.dk.

Det nye system forventes at være implementeret i alle danske restauranter i løbet af sommeren 2018.

Læs også

Ulla og Landmand-Brian er gået fra hinanden: Derfor gik forholdet i stykker

Hvis du dog hverken er interesseret i en Filet-O-Fish eller en af McDonald's andre burgere i den tunge afdeling, så kan du meget passende studerer denne liste over de 10 sundeste ting du kan bestille på McDonald's.

Sidst men ikke mindst så kan du med fordel bede om en kvittering, næste gang du besøger 'den gyldne måge'. Igen har en flok tidligere McDonald's-ansatte nemlig talt over sig og afsløret, hvordan du ved at bede om kvitteringen kan opnå et bedre måltid.

Læs også: Eksperter advarer: Derfor skal du stoppe med at drikke jägerbombs

 

Dagens Gossip