Babys køn skulle afsløres: Far stjal showet med utilgivelig kommentar

Foto: TikTok

En far formåede at stjæle showet ved en såkaldt 'gender reveal' med en noget overraskende kommentar.

I USA er det yderst populært at afholde såkaldte 'gender reveals'. Det er en fest, der afholdes, hvor kommende forældre afsløret kønnet på deres baby.

Læs også

Føder 5,6 kilo baby på størrelse med en 3-årig

Flere videoer af disse kønsafsløringer er gået viralt, hvilket for nylig skete med en video, der er blevet delt på det sociale medie TikTok. 

Denne video viser en amerikansk familie, der ikke ved, om de venter en pige eller en dreng. Det finder de først ud af, når de sprænger ballonen, da det dermed bliver afsløret, hvorvidt der ligger en lille dreng eller pige i mors mave. 

Da der bliver prikket hul på ballonen, ses det, at en række små lyserøde mini-balloner bliver frigivet. Det vil sige, at det er en lille pige, som de kommende forældre venter. Det er dog ikke alle, der er vilde med nyheden om, at det ikke er en lille dreng, de venter. 

Den kommende far viser nemlig med al tydelighed, at han havde håbet på, at det ville være en søn, der på vej. Overfor den øvrige familie lægger han bestemt ikke låg på sin store skuffelse over at se de mange lyserøde balloner, der bliver frigivet. 

Imens de prikker hul på ballonen, holder den vordende far ved snoren, som ballonen sidder fast på. Da de lyserøde balloner vises, kaster han hidsigt snoren ned i jorden. Imens han gør dette, kan man høre ham råbe 'Son of a bitch'. 

Resten af familien er dog ikke helt så skuffede over resultat, som han er, da man tydeligt kan høre dem juble. Flere af dem begynder dog også at grine af den vordende far, da de hører og ser han reaktion på kønsafsløringen. 

Videoen, der er blevet delt på det sociale medie TikTok, er sidenhen gået viralt. Den er nemlig blevet set mere end 670.000 gange allerede.

Læs også

Hun sendte dette feriebillede til sin mor og far: Deres svar er genialt