Bankansatte forstyrret midt i morgenmøde: Da ‘noget’ falder gennem loftet, flygter de i panik

Foto: YouTube

En flok kinesiske bankansatte fik deres livs chok, da de for nylig blev forstyrret midt i et møde.

Morgenmøder kan være svære at komme igennem, men for en flok flok kinesiske bankansatte i Industrial and Commercial Bank of China i byen Nanning, blev fredags morgensamling i sidste uge et sandt mareridt.

For mens de ansatte stod samlet, og nogle muligvis var ved at gnide de sidste rester af  søvn ud af øjnene, blev de pludselig forstyret at en ubuden gæst. Det skriver Metro.

For midt i den daglige morgen-briefing dumpede pludselig en stor pyton-slange ned fra loftet.

Læs også

Mand gjorde rystenede opdagelse på Google Maps: Så styrtede han hjem og gjorde det forbi med konen

Episoden blev fanget på bankens overvågningskamera, og her ser man, hvordan de ansatte flygter i panik, så snart det går op for dem, hvad det er, der ligger på gulvet foran dem.

Den store slangen, der landede få centimeter fra fødderne af en mandlig bankansat, viste sig dog at være ligeså skræmt som resten af de tilstedeværende over at være blevet en ufrivillig deltager i morgenmødet. Derfor kan man på optagelserne se, hvordan den bugter og snor sig rundt på det glatte gulv for at komme væk.

Det lange dyr endte med at gemme sig under nogle møbler, hvor den tilsidst blev fanget, da tilkaldte ansatte fra et lokalt dyreinternat dukkede op og tog sig af den.

Læs også

Mand satte sin kone til salg på eBay for sjov: Så gav joken pludselig bagslag

Slangen viste sig efterfølgende at være en burmesisk tigerpyton - en af de fem største slanger i verden. Selvom dyret ikke er en giftslange, og normalt holder sig på afstand af mennesker, så gør man alligevel klogt i at holde sig på afstand, da rovdyret - hvis det føler sig truet - sagtens kan klemme livet ud af en voksen person.

Slangen blev efterfølgende belønnet for sine prøvelser ved at blive sat fri i naturen.

Du kan se den skræmmende episode herunder:

Snake falls through the office ceiling during a meeting

 

 

Dagens Gossip