Mand satte sin kone til salg på eBay for sjov: Så gav joken pludselig bagslag

09/10/2018 16:15

Nils Würtzenfeld

Viralt
Her ses parret, der pludselig blev bombarderet på eBay. Foto; Facebook
Her ses parret, der pludselig blev bombarderet på eBay. Foto; Facebook
En ægtemand valgte for sjov at indrykke en salgsannonce, hvori han ønskede at sælge sin kone. Han havde dog ikke regnet med reaktionerne.

Mest læste i dag

Du kan finde de mærkeligste ting på DBA, Den Blå Avis og andre online auktionshuse, men for nylig må de engelske brugere af eBay alligevel have spærret øjnene op, da de faldt over Dale Leeks’ salgsannonce.

Den 34-årige brite havde nemlig sat sin hustru til salg. Det skriver Mirror.

Annoncen var selvfølgelig en spøg, da Dale Leeks gerne ville drille sin 37-årige kone, Kelly Greaves.

Derfor havde han blandt andet skrevet i teksten til annoncen; ’man kan se, at hun har været brugt’ ligesom han havde kategoriseret hende som ’til reservedele’ og ‘ikke funktionel’.

Han var endda gået så langt som til at skrive, at hun kom med en ‘konstant klagende lyd’, men på trods af de grove drillerier tog Kelly Greaves det pænt, da den platte joke gik op for hende.

Hun regnede nemlig ikke med, at nogen ville tage opslaget seriøst og reagere på det, men det skulle hurtigt vise sig, at både hende og Dale Leeks i den grad havde taget fejl.

- Efter jeg havde lagt annoncen på eBay, kunne jeg ikke lade være med at grine, og til sidst spurgte hun (Kelly Greaves, red.), hvad jeg grinede af, fortæller Dale Leeks og fortsætter:

- Jeg fortalte hende, at jeg havde sat hende til salg på eBay, men til at starte med regnede hun ikke med, at nogen ville se annoncen, og hun var derfor ligeglad, fortæller Dale Leeks.

Man da parret samme aften gik på restaurant, gik det hurtigt op for Dale Leeks, at annoncen ikke var gået ubemærket hen.

- Samme aften gik vi ud for at spise, og blev pludselig bombarderet med beskeder fra både Europa og steder så langt væk som USA og Australien. Jeg blev ved med at kigge over på hende på den anden side af bordet, men jeg fortalte hende ikke, hvad det havde udviklet sig til, lyder det fra den spøgefulde ægtemand.

Hurtigt begyndte Dale Leeks at modtage rigtig mange henvendelser på sin kone, og da annoncen var på sit højeste, havde den haft 81.000 besøgende på bare et døgn.

Over 100 personer bød på stakkels Kelly Greaves, og det højeste bud lød på 70.200 pund - knap 600.000 danske kroner.

Inden længe gik det op for parret fra Colchester i Essex, at Dales lille spøg var stukket helt af, da annoncen fik overvældende opmærksomhed. Hundredevis af personer svarede endda på annoncen og spurgte Dale Leeks, om de ‘kunne få en prøvetur’ samt ‘hvor mange tidligere ejere hun havde haft.’

- De første bud og beskeder på eBay kom fra venner, der havde set, hvad jeg havde lavet, men derfra udviklede det sig helt ude af kontrol, forklarer han.

- Jeg tænkte bare; Hvad har jeg gjort?

Heldigvis tog Kelly Greaves hele postyret overraskende roligt, og ifølge Dale Leeks blev hun endda begejstret, da hun så budene stige til vejrs.

Efter syv dage valgte eBay dog at fjerne annoncen igen, da man af gode grunde ikke må sælge andre mennesker. 

- Jeg aner ikke, hvor det ville have endt, hvis den ikke blev pillet ned. Jeg håbede, det måske ville have nået flere millioner, lyder det fra Dale Leeks, der dog - når det kommer til stykket - aldrig kunne drømme om at sælge sin bedre halvdel.

- Jeg bliver nødt til at understrege, at jeg aldrig vil sælge hende og at jeg elsker hende så høj, lyder det fra den (muligvis) flove ægtemand.