Barbara fik mystiske klumper i munden: Kiggede ned i kartonen og blev forfærdet

Foto: Privat

En amerikansk mor hævder, at hun har været syg i over en uge, efter hun tog en tår af en kokosvand og fandt noget temmelig klamt i kartonen.

Når man køber ind, kan der i mange produkter være fejl og mangler, som gør, at man ikke får den lækre oplevelse, man ellers havde forventet og betalt for. 

Der kan være en snegl i den grønne salat, eller ens chips kan være smadret i tusind stumper, så det er umuligt at spise dip. Sådan er livet nu engang.

Men det var alligevel en 'fejl' udover det sædvanlige, som den amerikanske kvinde Barbara Kline fra New York opdagede i sin karton med kokosvand. Det bekriver hun i et opslag på Facebook

Den unge mor til to havde allerede drukket det meste af vandet med et sugerør, da hun pludselig opdagede, at der gemte sig en særdeles modbydelig overraskelse i bunden af kartonen. 

Læs også

Advarsel mod virus-epidemi: Forældre bør kende disse symptomer

- Jeg tog det ud af køleskabet, åbnede kartonen og stak et sugerør i den. Det smagte virkelig mærkeligt, og da jeg fik suget en klump op og slugte den, spyttede jeg resten ud. Jeg hældte derefter vandet ud i vasken, hvor det var gult og ikke klart, og flere klumper kom med ud, skriver Barbara Kline på Facebook.

Hun er stadig forfærdet over fundet, som så sådan her ud:

Foto: Privat foto

Foto: Privat foto

Foto: Privat foto

Moderen rystede kartonen og kunne høre noget tungt rasle indeni. Nede i kartonen gemte der sig rigtigt nok en ganske uformelig og uidentificerbar klump, der med det blotte øje ligner en lille blæksprutte eller måske en slags alien, der er omkranset af irgrønt slim. Ikke så lækkert.

- Jeg har været syg i maven og har kastet op, siden jeg drak denne kokosvand i går aftes. Jeg ved ikke, hvad det er, det ligner mug, men jeg er overbevist om, at det er noget helt andet, skriver Barbara Kline i sit opslag.

Læs også

Ulykkelig mor advarer mod populær dille: ’Min datters hud faldt pludselig af’

Den bekymrede mor smed straks billederne på Facebook som en advarsel til andre, der havde købt kokosvandet, og hun påpeger, at udløbsdatoen først er den 17. juli i år, og at hun ikke drikker andet end vand og kokosvand, hvilket betyder, at hun er blevet direkte syg af at drikke kokosvandet. 

Foto: Privat foto

Foto: Privat foto

Hun har kontaktet firmaet, der producerer kokosvandet, men hun har indtil videre kun fået at vide, at hun kan få kuponer til gratis kokosvand, hvilket Barbara Kline nægter at tage imod som kompensation. 

Hun har i stedet været hos sin egen læge og har fået taget blodprøver. Desuden har hun sendt det mærkværdige bundfald til undersøgelse hos det amerikanske sundhedsministerium, så de præcist kan fastslå, hvad kartonen indeholder. 

Anna får en fin halskæde af sin kæreste: Først ét år efter opdager hun, hvad der gemmer sig i den

 

Dagens Gossip