Bartender afslører: Sådan bliver du betjent før alle andre

Det har aldrig været nemmere at få kontakt med bartenderen.

Med et simpelt lille trick kan du springe køen over og blive betjent før alle andre.

På langt de fleste diskoteker er det et rent mareridt at bestille drinks i baren og december måneds julefrokoster gør bestemt ikke køen til den nærmeste bartender kortere.

Er du også træt af at bruge det meste af din aften på at stå i kø i baren? Det er vi i hvert fald mange, der er.

Mens dine venner morer sig på dansegulvet, har du igen trukket det korteste strå i diskussionen om, hvem der skal hente forfriskninger og før du ved af det, befinder du dig atter engang midt i en masende og svedig kø.

Læs også

Undgå uønsket graviditet med Yasmin p-piller

Men mararidtet stopper her. En tidligere bar-manager gennem 10 år afslører nu, hvordan du kommer foran i køen på ingen tid.

Tricket er yderst simpelt og er udtænkt af manageren selv.

Når den 35-årige bar-manager i ny og næ forlod pladsen bag baren for at samle tomme glas sammen, opdagede han, hvordan folk tættest på baren flyttede sig, når han bad om at komme igennem menneskemængden:

- Jeg plejede at gå en tur rundt i salen for at samle tomme glas sammen og bringe dem tilbage til opvaskemaskinen. Folk trak som regel ud til siderne, når de kunne se, at jeg balancerede med en lang række glas, fortæller bar-manageren til The Sun.

Når bar-manageren i dag selv er i byen med vennerne, udnytter han tricket til egen fordel, da det bringer ham lynhurtigt forbi køen.

Læs også

6 gode grunde til at du skal starte dagen med et glas varmt vand

Vigtigst er at overbevise barens gæster om, at du arbejder på stedet. Han pointerer derfor, at det er vigtigt at virke selvsikker:

- Når du op til baren med de tomme glas, må du endelig ikke få øjenkontakt med andre i køen. Du skal hurtigt ind og hurtigt ud, fortæller den snedige bartender.

Her er altså, hvad du skal gøre:

Kig efter tomme glas, saml dem sammen og gå målrettet efter baren, så du ligner en, der er på arbejde. Kan du det, vil barens gæster flytte sig for dig. Når du står i baren, stiller du glassene på disken og bestiller din drink. Undgå øjenkontakt og brug ikke tid på at vurdere hvilken drink, du skal have. 

Endnu en fordel ved at bringe tomme glas med op i baren er, at bartenderne nok hurtigt vil få øje på dig og måske ovenikøbet takke dig for hjælpen. Du kommer med andre ord både forbi køen og bliver betjent først.

Nemmere bliver det altså ikke.

Læs også: Frømand afslører simpelt trick til at komme tidligt op om morgen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip