Bedste ven afslører: Jeg ved Maddie blev solgt

Henrik R

91 uger siden

|

27/09/2022
Det britiske medie The Mirror har interviewet den bofælle til Christian Brueckner, der mistænkes for at stå bag kidnapning og mord på Madeleine McCann.

Dagens topnyheder

Efter 13 års efterforskning lader det til, at politiet har fundet den person, der kidnappede den blot 3-årige Madeleine McCann fra en ferielejlighed i byen Pria da Luz i Portugal.

Det tyske politi er overbeviste om, at den pædofile Christian Brueckner står bag, og de mener også, at han har dræbt Madeleine McCann.

Så sikker er Christian Brueckners tidligere bedste ven, Michael Tatschl dog slet ikke.

Tatschl og Brueckner boede sammen i Praia da Luz på det tidspunkt, hvor Madeleine på mystisk vis forsvandt i maj 2007. Og selvom Tatschl slet ikke er i tvivl om, hvilken personlighed der ligger bag Christian Brueckner, så mener han ikke, at han har slået Maddie ihjel.

Til gengæld føler han sig helt sikker på, at tyskeren har solgt Maddie videre med fortjeneste.

Solgt til Marokko?

“Han er pervers, og han er mere end i stand til at hapse et barn for at misbruge det seksuelt eller for penge,” fortæller Brueckners tidligere bedste ven, Michael Tatschl i et interview med det britiske medie The Metro.

Dertil tilføjer han, at Madeleine McCann meget vel kan være i Marokko.

“Han pralede altid om penge og at lave penge. Han talte endda om at sælge børn, måske til Marokko”, siger han til Metro og tilføjer:

“Jeg tror, at han måske solgte Maddie til nogen. Måske en sex-ring. Jeg boede med ham på det tidspunkt. Han var min bedste ven. Jeg ved, at han gjorde det,” lyder det fra Tatschl.

Mens den pædofile tyskers tidligere bedste ven ikke er i tvivl om, hvad der er sket med Madeleine McCann, så har der været mange forskellige bud.

Det tyske politi menes at være sikre på, at Madeleine er blevet dræbt, og at det højst sandsynligt skete kort efter, at Christian Brueckner havde kidnappet hende.

I Portugal er politiet stadig hængt op på den teori, at Madeleine McCanns egne forældre stod bag.