Bedsteforældre tog hemmelig beslutning: Nu nægter far at lade dem se barnebarnet

Foto: Shutterstock.

”Jeg var målløs et øjeblik, og inden jeg ville gå amok, sagde jeg til min far, at han skulle give mig min søn, og de skulle gå.”

En nybagt far er i endt i noget af et dilemma.

Derfor vil han gerne have råd til, hvordan han skal håndtere situationen.

Læs også

Mor og handicappet søn tog i Disneyland: I bilens forrude ventede en ubehagelig besked

På mediet Reddit har han valgt at dele problemet, som tager udgangspunkt i en kontrovers med bedsteforældrene, skriver The Mirror.

“Jeg mødte min kone Sonya på en restaurant, hvor hun arbejdede som servitrice. Det tog et stykke tid før, vi blev kærester,” skriver han og uddyber, at hun blev præsenteret for svigerforældrene. Efter mødet var de klar i mælet. De kunne ikke lide hende.

"Mine forældre mener, ​​at Sonya kun bruger mig til at følge sin amerikanske drøm. Jeg har fortalt dem, at det er racistisk, og jeg er meget fornærmet over deres antagelse."

Manden fortæller, at da han valgte at fri til Sonya, var hendes forældre begejstrede, men hans forældre "nægtede at give deres velsignelse."

Det betød, at parret ikke snakkede med bedsteforældrene i lang tid, men to år senere fik parret deres første barn, Garreth, og det betød, at hans orældre kontaktede dem igen.

”Jeg var målløs"

Bedsteforældrene begyndte at besøge parret regelmæssigt, men en dag overhørte faren noget, der gjorde ham rasende.

“En dag, mens min forældre legede med Garreth, sagde min mor noget i retning af: ‘Er du ikke bare den sødeste baby nogensinde? Jeg er så glad for, vi fik bekræftet, at du virkelig er mit barnebarn.’ Hun vidste ikke, at jeg var der, og hun så forskrækket ud, da jeg sprugte, hvad det skulle betyde.”

Bedstemoren forsøgte at ændre emne, men faren insisterede på, at hun skulle fortælle ham, hvad hun mente.

"Min mor undskyldte først, før hun fortalte mig, at de havde testet Garreths DNA for at sikre, at han var min.”

”Jeg var målløs et øjeblik, og inden jeg ville gå amok, sagde jeg til min far, at han skulle give mig min søn, og de skulle gå, før jeg mistede den sidste smule respekt, jeg havde for dem.”

"Min mor var meget undskyldende og sagde, at det var, fordi de ikke stolede på min kone, og de syntes ikke, at vores søn lignede mig."

Manden fortalte ikke sin kone om DNA -testen, før hun efter to uger spurgte, hvorfor svigerforældrene ikke besøgte dem mere.

“Jeg fortalte hende alt, da jeg ved, at jeg ikke kan holde en hemmelighed for hende. Hun begyndte at græde, og det knuste mit hjerte. Jeg ved, hvor meget hun har forsøgt at få mine forældres godkendelse, og det, jeg fortalte hende, var et slag i ansigtet.”

”Den nat fortalte hun mig, at hun ikke længere havde lyst til, at mine forældre var en del af vores barns liv, og jeg var enig med hende,” skriver manden.

Da bedstemoren ringede for at spørge, hvornår de kunne komme på besøg igen, fik de beskeden om, at de ikke længere var velkomne.

Nu er manden kommet i tvivl om, hvorvidt reaktionen fra parrets side er okay.  På Reddit møder parret kun opbakning. Det er bedsteforældrene, der har håndteret situationen forkert, mener mange.

Hvad synes du? Bør parret tilgive bedsteforældrene? Eller er de i deres gode ret til at nægte dem at se deres barnebarn? 

Læs også

Kreativ studerende ville undgå at betale husleje, så han kom op med en genial løsning

 

 

 

Dagens Gossip