Bedstemor hader barnebarns navn: “Jeg nægter at bruge det”

Foto: Shutterstock.

“Hverken min mand eller jeg kan få os selv til at sige det. Hver gang vi taler om ham, siger vi 'babyen' eller 'den lille',” skriver kvinden.

"Jeg ved, at det er deres valg, men hverken min mand eller jeg kan få os selv til at sige det.”

Sådan lyder det fra en kvinde, der har valgt at dele sit dilemma på sitet Mumsnet, skriver The Mirror. 

Læs også

Kvinde raser over naboer: “Jeg fatter det ikke”

Situationen er den, at hendes stedsøn har fået et barn sammen med sin kæreste. Det nye familiemedlem har selvfølgelig fået et navn, og det er netop det, der er årsagen til problemet.

“Hverken min mand eller jeg kan få os selv til at sige det. Hver gang vi taler om ham, siger vi 'babyen' eller 'den lille',” skriver kvinden.

"Vi har været meget diplomatiske og sagt ting som: 'åh det er usædvanligt', men de er begyndt at bemærke, at vi ikke bruger hans navn i en samtale, og stemningen bliver spændt," forklarer hun.

Det nybagte forældrepar har valgt at kalde sønnen for Stormy-Water Cloud (Stormende vandsky red.), og det har bedsteforældrene meget svært ved at acceptere.

Foto: Shutterstock.

Kvinden synes, at navnet er “prætentiøst”, og på Mumsnet spørger hun, hvordan hun skal fortælle sin stedsøn, at bedsteforældrene absolut ikke bryder sig om navnet.

På Mumsnet er der flere, der lægger vægt på, at det simpelthen ikke er kvindens beslutning i sidste ende.

“Helt ærligt, så skal du se at komme videre. Jeg kan ikke forstår, at du nægter at sige dit eget barnebarns navn," skriver en.

"Jeg kan godt forstå, hvorfor du og din mand ikke er vilde med det, men i sidste ende er det ikke dit valg. Ingen bruger alligevel det fulde navn. Han ender med at bliver kaldt Storm eller Stormy, og det er ikke er så slemt,” lyder rådet fra en anden.

Hvad synes du? Bør hun sige til sin stedsøn, at hun virkelig ikke kan lide navnet? Eller bør hun undlade at nævne det og blot respektere navnet? 

Læs også

Han nægter at betale: Så vender de tilbage med alt affaldet

 

 

 

Dagens Gossip