Bedstemor hænger en seddel op i vinduet - da håndværkeren læser den, er han målløs over hendes ord

Ane Sørensen

380 uger siden

|

07/04/2017
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En ældre kvinde sendte en utrolig besked til en gruppe håndværkere, da hun for nylig var indlagt på et hospital i Californien.

Dagens topnyheder

88-årige Gloria Porter tilbragte for nylig en uge på et hospital i Mount Pleasant i den amerikanske stat Californien.

Fra sin stue på tredje sal fik den ældre kvinde tiden til at gå med at kigge på en flok stålarbejdere, som var ved at lave et nyt indgangsparti på hospitalet.

Det skriver Little Things.

Håndværkeren Jeff Reick havde lagt mærke til Gloria Porter, og en dag sendte han hende en hilsen:

- Den her ene fyr kiggede på os og vinkede, så vi vinkede tilbage. Jeg kiggede ned på bjælken, og han havde skrevet ‘God bedring’, siger Gloria Porter.

Hvad Jeff Reick ikke vidste var, at Gloria Porter havde været bekymret for håndværkerne i det kolde snevejr. Hun skrev en seddel og hang den op i vinduet med - på sedlen stod der ‘Pas på dig selv’.

Jeff Reick blev meget bevæget over Gloria Porters hilsen:

- Den seddel knuste mig. Jeg ved ikke, hvordan hun kendte til ‘Pas på dig selv’. Det er en slags håndværker-lingo. Så da jeg så hendes hilsen i vinduet, vendte jeg mig om og sagde til mine kolleger ‘Så I det?’, siger Jeff Reick.

Efterfølgende delte Jeff Reick historien på Facebook, hvor en venlig fremmed så den. Senere mødte vedkommende op med en konvolut til Jeff Reick og kollegerne med penge til en god frokost.

Se et nyhedsindslag om den bevægende historie lige herunder.

For flere nyheder besøg vores nyhedsoverblik.