Betjent beder 27-årig holde ind til siden: Da han peger på passagersædet, løber det hende koldt ned ad ryggen

Foto: Shutterstock

En 27-årig kvinde fik øjenkontakt med en betjent, da de begge holdt for rødt. Han viftede hende straks ind til siden, men ikke på grund af det lys, der var gået bag på bilen. For da hun rullede vinduet ned, vidste hun, det var langt værre.

Man kan få bøder for rigtig mange trafikforseelser, men hvem skulle have troet, at én af dem var at spise chips?

En pose med sprøde snacks var i hvert fald ved at koste en amerikansk kvinde dyrt, da en politimand pludselig trak hendes ind til siden. Det skriver Babble.com.

27-årige Megan Ange fra Georgie kom for nylig kørende i sin bil og på passagersædet ved siden af hende lå en pose med grønkålschips.

De specielle chips var hurtigt blevet en last for Megan, der nærmest ikke kunne slippe den lækre snack igen. Chipsene var derfor med hende over alt, men de skulle dog vise sig at få hende i alvorlige problemer.

Foto: Megan Ange

For da Megan en dag var på vej hjem, måtte hun på et tidspunkt holde for rødt lys og kørte dermed op på siden af en politibil.

Uden at tænke over det, drejede Megan Ange hovedet til venstre, hvor hun kort fik øjenkontakt med betjenten, som hun høfligt nikkede til, inden hun igen fokuserede på kørebanen. Imens fiskede hendes højre hånd endnu en grønkålschips op af posen og ind i munden.

- Jeg havde bare lige øjenkontakt et kort øjeblik, da jeg kørte op på siden af ham. Jeg nikkede bare og fokuserede derefter på mine snacks på passagersædet, fortæller Megan.

I det samme blev hun afbrudt, da betjenten øjeblikkeligt satte sirenen på og signalerede, at Megan skulle trække ind til siden. Den 27-årige chips-glade kvinde kørte derfor både overrasket og bekymret ind ved den nærmeste benzinstation. 

Foto: Megan Ange

- Jeg troede ærlig talt, at jeg blev trukket ind til siden på grund af min ene baglygte, der var gået, forklarer den uheldige kvinde.

Imens steg betjenten ud af sin bilen og gik hen til Megans dør. Uden at spørge om navn eller identifikation ville han med det samme vide, hvad der var i posen på Megans passagersæde.

Det høflige smil, som Megan havde gjort klar til betjenten stivnede, da hun kiggede ned på posen og fik fremstammet:

- Øhh.... grønkålschips med nachos smag.

- For mig ligner det i den grad marihuana, svarede betjenten til Megans store overraskelse.

Foto: Megan Ange

Først nu gik det op for hende, hvad hun 'havde gjort', og selvom situationen bestemt var alvorlig, måtte hun alligevel holde en latter tilbage.

Betjenten kunne dog på ingen måde se noget sjovt i situationen, og derfor begyndte Megan nervøst at forklare, er det altså var helt almindelig chips, selvom de så lidt sjove ud.

- Vil du have lov at se posen? Spurgte Megan bekymret og rakte forsigtigt ned efter de mistænkelige chips, mens betjenten overværede hver en bevægelse. Roligt løftede hun posen op og rakte den til betjenten, der forsigtigt lugtede til posens indhold.

- Hr. politiman?

- Ja?

- Vil du have lov at smage én? Spurtge Megan forsigtigt.

- De er faktisk ret gode, og....

- Jeg tror dig, afbrød betjenten og rakte posen tilbage til Megan. Han ønskede hende efterfølgende en god dag og kørte så derfra igen.

Læs også

Hun troede, at der var peber på hendes chips: Fik kvalme da hun opdagede sandheden

Efterfølgende har både Megan og mange af hendes bekendte moret sig over episoden, og man må da også erkende, at de særprægede grønkålschips ser en anelse suspekte ud.

 

Dagens Gossip