Hun troede, at der var peber på hendes chips: Fik kvalme da hun opdagede sandheden

Twitter/Emily Wagoner

En 18-årig pige fik sig noget af en klam oplevelse, da hun tog hul på en pose chips.

Den 18-årige amerikanske studerende, Emily Wagoner var for nylig blevet lækkersulten og havde derfor købt en pose chips af mærket Pita Pit for at stille den værste sult. Det skriver Metro.

Desværre for Emily var hun halvvejs igennem posen, da hun kom til at kigge på chipsene. Pludselig gik det op for hende, at de store, sorte stykker peber, som havde ligget på chipsene, ikke var peber.

I stedet var det døde myrer.

Twitter/Emily Wagoner

- Jeg nåede at spise halvdelen af posen, før jeg opdagede det. Bagefter var jeg mundlam og kunne ikke sige noget udover 'åh min Gud' igen og igen. Jeg var så meget fra mig selv, at jeg begyndte at grine, mens jeg gentog, hvor klamt det var. Jeg kunne slet ikke tro det, fortæller en chokeret Emily.

Efter at Emily forståeligt nok havde flippet ud og fået kvalme, gik hun på nettet og fortalte om episoden på Twitter, ligesom hun delte flere billeder af de klamme chips.

Hendes tweets blev hurtigt delt over 5000 gange af folk, der var ligeså chokered som Emily selv.

Siden har producenten bag Pita Pit undskyldt og tilbudt Emily et gavekort på cirka 300 kroner, som Emily dog har afslået, da hun mildest talt fandt beløbet fornærmende. 

 

Dagens Gossip