Betonarbejder spiddet af metalrør gennem anus

Nils Würtzenfeld

355 uger siden

|

22/09/2017
En stakkels byggepladsarbejder overlevede for nyligt den værst tænkelige ulykke.

Dagens topnyheder

Det er mere held end forstand, at en 37-årig betonarbejder i dag er i live, efter han for nylig var udsat for en vanttig ulykke.

Episoden fandt sted i Chengdu i det sydvestlige Kina, da betonarbejderen, med efternavnet Ming, ved en fejl fik stød via to strømførende ledninger og faldt ned fra det stilads, hvor han arbejdede.

Uheldigvis landede han på et spidst metalrør, der borede sig op gennem mandens anus og først stoppede lige under hans højre skulder.

Ming var utrolig nok i live, da han efterfølgende blev hastet til Sichuan University West China Hospital, hvor han gennemgik en syv timer lang operation for at få fjernet den spidse rør.

Et røntgenbillede af den forfærdelige ulykke.

På mirakuløs vis havde ingen af hans vitale organer taget alvorlig skade af ulykken.

Både Mings tarme, blære, bugspytkirtel, lever og lunger var blevet ramt af pælen, men de var alle nogenlunde intakt, og derfor lykkes det lægerne at fjerne den lange stål-pæl uden at Ming forblødte af sine skader.

- Patienten viste ikke nogen tydelige tegn på blødning i brystet eller i bughulen. Hans blodtryk og hjertefrekvens var også stabile, forklarer Wang Xin, der var ledende læge ved operationen.

Man regner derfor med, at Ming, der fortsat er indlagt på hospitalet, vil komme sig helt oven på den uhyggelige ulykke.

Læs også: Bizart billede forvirrer alle: Mands deller på maven ligner berømt skuespiller