Bilejer lagt for had: Da forældre til 10-årig dreng spotter vanvittig parkering, lægger de vred seddel i ruden

Foto: Kongsberg Skicenter

De sure forældre havde en rigtig god grund til at efterlade den sure seddel i forruden af bilen.

Det er meget ubetænksomt blot at smide bilen, hvis man ikke lige kan finde en plads.

Der er oftest god grund til at, kantstenen er afmærket eller at der er sat skilte op med handikapparkering. Så er det underordnet om man bare lige skulle til møde eller hente en pakke cigaretter i kiosken.

På en måde bliver de uartige parkeringer nærmest mere provokerende, hvis det er et kære dollargrin, der holder ulovligt, og det var lige præcis sådan et syn, der ventede et forældrepar i Norge, skriver norske TV2. 

For da et anonymt forældrepar vil tage deres 10-årige handikappede dreng med til det lokale skisportcenter, ventede der dem et rigtig kedeligt syn.

Læs også

Mystisk person ringede med ubehagelig besked: 'Der står en papkasse på kirkegården - skynd jer'

Her stod der nemlig en kæmpe slæde af en Tesla på den dedikerede handikapplads, hvilket var for skrapt et syn for forældrene, der straks skrev en seddel til forruden.

Synet af den grå Tesla blev for meget for foældrene. Foto: Kongsberg Skicenter

Bilen holdt nemlig parkeret ved den opmærkede handikapplads. Foto: Kongsberg Skicenter

- Tak fordi du gør hverdagen lidt lettere for en 10-årig dreng i kørestol. Idiot, stod der på sedlen, der lå under vinduesviskeren. Andre har også bemærket den frække parkering, da man tydeligt kan se, at der med en finger i rimfrosten på kølerhjelmen er skrevet ordet 'kødd', der betyder fjols på norsk.  

Forældreparret henvendte sig straks til Kongsberg skicenter, der hurtigt fandt en p-plads til familien, så de kunne stå på ski sammen. Men så tog historien en ny drejning på Facebook. For da skicenteret gjorde opmærksom på den hensynsløse bilists adfærd, påpegede de, at det var en bil af mærket Tesla, der holdte på pladsen, hvilket fik mange til at reagere.

Læs også

Føj: Disse 7 madvarer giver dig vanvittig dårlig ånde

- Hej Tesla-chauffør. Vi har afmærkede pladser til handikappede ved Kongsberg skicenter. Vi beder om, at skiltene respekteres. I dag skulle en 10-årig dreng på bakken, men en Tesla stod i vejen. Vi beder om forståelse og beder om at andre ikke parkerer på de afmærkede handikappladser, skriver skicentret på Facebook. Men det er faldet Tesla-ejere for brystet at bilmærket bliver nævnt i teksten, og derfor truer de med at boykotte skicenteret.

Det fik forældrenen til at skrive en meget vred seddel til bilejeren. Foto: Kongsberg Skicenter

- De har taget kontakt til os, og de er ikke glade. De mener, at vi har hængt Tesla-ejere ud. Men det er jo bare et tilfælde, at vi nævner at det var en Tesla, der stod på handikapparkeringen, siger skicenterets daglige leder Halvor Jamtveit til TV 2.

Elbilen Tesla har en særlig status i Norge. Der er ikke afgifter til staten på de populære elbil og ligesom andre elbiler har de miljøvenlige vogne også deres egne vognbaner på vejene i hovedstaden Oslo.   

Ung kvinde skrækslagen under løbetur: Griber straks mobil og filmer, da hun kigger sig over skulderen

 

Dagens Gossip