Bilist forstår ikke, hvorfor bilen bagved dytter: Da han opdager, hvad der er bundet fast til bilen, standser han øjeblikkeligt

Screenshot: YouTube.

Videoen har fået hårene til at rejse sig på brugere på sociale medier. Advarsel: stærke billeder.

En optagelse fra en trafikeret vej viser, hvordan en hjælpeløs hund bliver trukket efter en mindre lastbil, skriver den britiske avis Daily Mail.

Hunden forsøger at komme op at stå, men den må opgive og lade sig trække på maven hen over asfalten. 

Læs også

Gør din kat sådan her med hovedet? Dette er årsagen

Den vilde episode er optaget den 18. september i byen Chaozhou i det østlige Kina, og videoen bliver flittigt delt på de kinesiske sociale medier. 

Føreren af lastbilen er ikke klar over, at han har en blind passager på slæb. Det er først, da bilen bagved begynder at dytte kraftigt, at føreren stopper op og opdager hunden, beretter Daily Mail.

Læs også

Nøgen lille fugl rystede af kulde: Nu sender folk fra hele verden speciallavede trøjer og sokker til den

Den uheldige bilist havde lånt bilen af hundens ejer og havde tilsyneladende ingen ide, om at hunden var bundet fast til bilen.

 

Hunden overlevede turen og slap med mindre skader.

Læs også

Jonathan kørte til træning og tænkte ikke over, hvad han havde på bagsædet: Dette uhyggelige syn mødte ham bagefter

Direktøren for dyreforeningen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), Elisa Allen fortæller, at hunden var ekstrem heldig at overleve den brutale køretur.

- Uanset om det er gjort med vilje eller ej, kunne hunden have lidt meget, hvis dens hud var blevet revet af kroppen, mens den blev trukket efter lastbilen, siger hun til Daily Mail og opfordrer til, at man altid tjekker, om der gemmer sig dyr under eller ved ens bil, inden man kører.

Se den skræmmende video her:

Shocking footage shows a dog being dragged behind a vehicle moving at high speed in China

 

 

 

 

Dagens Gossip