Billedet af politimanden der sidder med det lille barn midt på vejen, har rørt hele verden

Foto: Twitter

Et billede taget efter en trafikulykke, går lige nu viralt, og det er der en helt speciel grund til.

“Jeg pakkede ham ind i tæppet, krammede ham og forsøgte at trøste ham.”

Sådan fortæller politibetjent Ramon Salazar, efter at billedet af ham siddende midt på vejen med en 4-årig på skødet er gået viralt.

Læs også

Mor fortæller sine teenagesønner at de altid skal hygiejneprodukter i tasken

Den 35-årige betjent var en af de første, der ankom til en trafikulykke på en trafikeret vej i hovedstaden Quito, Ecuador.

Betjenten fortæller, at han i første omgang ikke vidste at der var et barn til stede i en af de involverede biler i ulykken, skriver El Comercio.

“Jeg så ulykken og en kvinde, der havde brug for hjælp til at komme ud af bilen. Jeg kom tilbage med førstehjælpsudstyret, men så hørte jeg pludselig råbet fra en lille dreng, som straks fik min opmærksomhed.”

Ramon så at der allerede var andre, der hjalp kvinde, han besluttede instinktivt at prøve at gøre noget for den lille Dilan, der græd. Desværre var drengen ikke fra Ecuador, og dermed talte han ikke spansk, men når det kommer til empati, solidaritet og følelser, er der et fælles sprog, som alle forstår.

Han pakkede drengen ind i et tæppe, krammede ham og gjorde sit bedste for at trøste ham. Ramon tog derefter sin telefon og gjorde, hvad han ville have gjort, hvis det havde været hans egen søn.

For Ramon, der også har en 4-årig søn og har arbejdet som politibetjent i Quito de sidste 15 år, var det som at hjælpe sit eget barn. Han holdt barnet godt fast og distraherede ham med en sjov video. 

Gestussen gik ikke ubemærket hen, og billedet blev hurtigt populært online, og til sidst lykønskede selv byens politi bestyrelse Ramon for hans enkle, men vidunderlige gestus.

Læs også

Nu er der nyt i Mia-sagen

 

Dagens Gossip