Billedet har fået internettet til at koge - nu fortæller moren sandheden bag billedet

Foto: Facebook

For nogle år siden triste Molly Lensing og hendes to måneder gamle datter i en lufthavn i Colorado. Den udmattede mor til tre vidste ikke, at hun blev fotograferet. Et billede der bør få stor opmærksomhed.

At rejse med babyer kan være en udfordring i sig selv. Men efter timevis med forsinkelser og genbookinger er det nok begyndt at slide på de fleste.

Sådan var det for Molly, der havde tilbragt mange timer i lufthavnen med sin to måneder gamle baby. Ved en lejlighed lagde Molly babyen ned på gulvet foran sine ben, mens hun tjekkede sin mobiltelefon.

Læs også

Nu mangler kun fem butikker at åbne: Her ligger Danmarks BASALT-butikker

Hvad hun ikke vidste var, at en mandlig passager tog et billede af Molly og delte det på sin Facebook-side.

Manden skrev til billedet:

"Albert Einstein sagde: 'Jeg frygter den dag, hvor teknologien vil overhale vores menneskeligheden ... verden vil blive befolket af en generation af idioter'."

Billedet gik viralt med titusindvis af reaktioner. Før Molly vidste af det, blev hun kritiseret og fornærmet af fremmede, der kritiserede hende for billedet.

Molly, der er sygeplejerske og mor til tre, fandt først ud af billedet, efter at det gik viralt med over 65.000 reaktioner.

For Molly føltes al den negative omtale uretfærdig. Hun ville fortælle den virkelige historie bag billedet for at bevise, at der er så meget mere, end man kan se.

Mollys fly blev forsinket og ombooket flere gange. Hun og hendes datter tilbragte mere end 20 timer i afgangshallen i forskellige lufthavne.

Da billedet blev taget, var Mollys arme blevet trætte, og babyen skulle strække sig ud.

Den udmattede mor havde også brug for at komme i kontakt med sin bekymrede familie, deraf mobiltelefonen. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

Melder ud: Mathilde Gøhler dømt igen

 

Dagens Gossip