Blev gift efter 'magisk frieri': To uger efter brylluppet smed manden bomben

Foto: Privat

Hun troede, at hendes drøm var gået i opfyldelse, da hun blev gift med manden i sit liv, efter et 'magisk frieri' i foran slottet i Disneyland Paris.

Blot to uger efter deres eventyrbryllup, fik hun en besked fra sin mand, der knuste hende. Ud af det blå, fortalte han hende nemlig, at han ikke længere elskede hende - og ikke havde gjort det i et stykke tid.

Kvinden, hvis navn er Celsie Jones, har valgt at dele sin historie på det sociale medie TikTok, hvor hun svarede på et opslag med følgende tekst: 'Fortæl mig om dengang, hvor en fyr gjorde noget, der sænkede dit selvværd til helvedes dybder'.

"Så det her bliver interessant," lagde hun ud.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

"Han friede til mig på den mest magiske måde. Foran slottet i Disneyland Paris."

"Vi fik derefter et barn sammen. Vores oprindelige bryllup blev udsat på grund af coronavirus."

"Så giftede han sig med mig, fortalte mig, at han ville tilbringe resten af sit liv med mig, og fortalte mig hver eneste dag gennem hele vores forhold, at han elskede mig og syntes, jeg var smuk," lød det også fra hende, inden hun afslørede:

"Og så to uger efter brylluppet sagde han, at han ikke har elsket mig i lang tid."

Imens hun kæmpede for at styre sine følelser, tilføjede hun, at det faktum, at hendes mand forlod hende, har fået hende til at tvivle på alle aspekter af sit liv.

"Hvordan skal jeg kunne stole på nogen anden, og hvordan skal jeg have det med mig selv, efter den mest magiske dag i hele verden, i mit liv, og sandsynligvis nogensinde vil være i mit liv - jeg vil aldrig gifte mig igen nu," lød det fra hende hun.

"Hvordan kan nogen gøre det mod en anden? Jeg forstår det bare ikke. Men ja, jeg har det rigtig skidt."

Videoens kommentarsektion blev hurtigt oversvømmet af folk, der viste hende stor sympati. Derudover var der også flere, der afslørede, at selv havde oplevet lignende situationer.

"Vanvid, er det ikke? Noget meget lignende skete for mig, og jeg er en fyr, og tænkte præcis det samme: hvordan kan jeg stole på nogen igen?" lød det fra en bruger, der fortsatte:

"36 år og skal begynde livet på ny. Det er mærkeligt."

"Nogle mennesker er bare mærkelige. Du virker fuldstændig dejlig. Du bliver glad igen. Stol på mig," skrev en anden, mens en tredje skrev:

"Tag tid til dig selv. Hvor svært det end er, er det ikke din skyld. Det er hans. Jeg håber, at når tiden kommer, vil du lukke nogen ind."

Læs også

Mand gik amok foran McDonald's: Nu går video verden rundt

 

 

Dagens Gossip