Blev tilsvinet i supermarked: Hans svar er gået viralt

Skrevet af Mathias Nielsen

05/11/2021
Foto: Andy Ross
Foto: Andy Ross
Amerikanske Andy Ross skulle handle ind på vej hjem fra arbejde, men så fik hans udseende tiltale.

Dagens topnyheder

Håndværkeren Andy Ross kiggede forbi det lokale supermarked for at shoppe efter en lang dag på arbejde. Han havde ikke haft tid til at vaske sig, og var derfor stadig snavset efter endt arbejdsdag.

Det faktum, at han var beskidt, fik en kvinde til at komme med en uhøflig kommentar om hans uddannelsesniveau. Andy valgte at svare på tiltalen.

Familiefaderen, Andy fra Washington, USA, arbejder i byggebranchen. En lille pige stirrede på ham, mens han handlede. Han havde ganske vist lidt snavs i ansigtet, men blev overrasket, da han så pigens mor pege på ham og sige: "Det er derfor, du skal gå i skole."

Andy var meget overrasket over morens dømmende kommentar, men han fik revanche kort efter.

Hvad mor og datter ikke var klar over, er, at Andy faktisk har en universitetsuddannelse, og at snavset i hans ansigt ikke siger noget om hans uddannelsesniveau.

For det første: Nu er det som om, jeg er en meget uddannet, men beskidt mand. Jeg har ikke kun taget eksamen fra gymnasiet, men jeg har taget en bachelorgrad og flere medicinske certificeringer. At antage, at jeg er uuddannet på grund af, hvordan jeg ser ud, er meget arrogant, skrev Andy i et Facebook-opslag, der gik viralt efter kort tid.

Opslaget er nu fjernet, men ifølge Uppskattad skriver Andy videre, at han også har arbejdet i militæret som sygebehandler i en specialenhed.

Efter sin militære karriere startede familiemanden i et kontorjob, som han ikke nød. I stedet valgte han at arbejde i byggebranchen. Der trives han.

”Jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og være udenfor. Derfor bliver jeg nogle dage lidt beskidt. Jeg tjener godt, er god til det jeg laver og kan forsørge min familie uden problemer. Så mit udseende afspejler på ingen måde niveauet af min intelligens eller uddannelse, fortsætter han i opslaget.