Bor for langt fra McDonalds: Fars geniale ide går viralt

Foto: Andy Coffey/Ritzau Scanpix

Selvom der er mange McDonalds-restauranter verden over, så er det ikke altid, at man har en inden for rækkevidde. Det problem havde en 34-årige far til to, så han var nødt til at være kreativ.

Der er næsten ikke noget som et Happy Meal på McDonalds, der kan varme et lille barnehjerte. De fleste børn elsker at komme på den gyldne måge, men - heldigvis - er det kun noget forældre lader dem få ved særlige lejligheder.

Hos en familie i England er børnene også vilde med McDonalds, men familien der bor i Suffolk i et nabolag ude på landet, har ikke mulighed for lige at komme på McDonalds, da den nærmeste ligger rigtig langt derfra.

Læs også

Kun i Danmark: McDonalds lancerer vild juleoverraskelse på menuen

McDonalds er dog det eneste sted, hvor børnene har mulighed for at få det populære Happy Meal, hvor de får en lille burger, en lille omgang pommes frites og et stykke legetøj. Ofte er det sidstnævnte, der er årsagen til, at børnene gerne vil have et Happy Meal.

Sådan et ville dykkerinstruktøren Andys børn gerne have, men på grund af distancen til burgerrestauranten, var det altså ikke en mulighed. Andy måtte derfor være kreativ, og det må man så sandelig sige, at han har været.

Andy overraskede nemlig børnene med sin helt egen ‘Happy Meal’, og da han efterfølgende delte sit påfund på de sociale medier, fik han respons fra tusindvis af mennesker, der hyldede ham.

Sådan gjorde Andy

Ifølge det britiske medie The Sun valgte den 34-årige far Andy Coffey at tage ind til byen, hvor han handlede ind til sit særlige ‘Happy Meal’.

Der blev købt store brune poser i papir, der blev købt emballage til både pommes frites og til burger, og så var han også et smut forbi den billige butik poundland, hvor han købte legetøj.

Da han kom hjem fra byen gik han i gang med madlavningen, men det var bestemt ikke selve burgeren eller de sprøde pommes frites, der gjorde hans opslag så populært, det var i stedet den kreative indpakning, der fik børnene til at føle, at de var på McDonalds.

Foto: Andy Coffey/Ritzau Scanpix

Andy Coffey var nemlig kreativ, og pakkede derfor både burger og pommes frites ind i emballage, hvor han skrev ‘D McDaddy’. Derefter tog han den store brune papirpose og skrev ‘D McDaddy Smile Meal’

I stedet for det klassiske Happy Meal fra McDonalds fik børnene i stedet en Smile Meal fra McDaddy, og naturligvis var der også et sjovt legetøj i bunden af posen.

“Børnene elskede det, fordi det hele kom i en pose. De fandt deres pommes frites, deres burger og deres legetøj, og de spiste det hele,” lyder det fra faren ifølge The Sun, som også fortæller, at det var væsentligt billigere og sundere end normalt.

“Det var helt frisklavet, og det var sundere end den originale takeaway, og det kostede mig kun 26 kroner i alt,” fortæller Andy Coffey.

Ingredienserne købte Andy i discountkæden ‘Iceland’ mens legetøjet blev købt i den britiske pendant til Flying Tiger Copenhagen, Poundland.

“Det var faktisk rigtig let at lave, og mine døtre havde masser af sjov med at åbne det, så det bliver måske planen i fremtiden, når de spørger om McDonalds,” lyder det fra den glade far.

McDaddy var et kæmpe hit hos Alannah på seks og Kahlan på fire, så måske du skulle prøve at lave en McDaddy eller McMommy-menu derhjemme, næste gang børnene ønsker McDonalds?

Læs også

I dag: Burger King lancerer kæmpe Whopper-nyhed

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip