Brandmanden Marc hjalp lille pige til verden - nu har han adopteret hende

Ane Sørensen

388 uger siden

|

02/02/2017
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Da den amerikanske brandmand Marc Hadden havde bragt den lille pige til verden, vidste han, at han måtte tilbyde hende et hjem.

Dagens topnyheder

Den amerikanske brandmand Marc Hadden fik pludselig en helt uventet arbejdsopgave, da en kvinde gik i fødsel en sen aften tilbage i november 2011.

Kvinden kunne nemlig ikke nå at komme på hospitalet, derfor måtte Marc Hadden træde til og hjælpe barnet til verden.

Det skriver Mirror.

- Han ringede til mig, og han var helt ekstatisk. Jeg mener, han bragte en baby til verden, og hvem får mulighed for det i deres liv, hvis ikke de er læger, husker Marcs kone Beth.

Da den nybagte mor valgte at bortadoptere sin lille pige, besluttede Beth og Marc Hadden, at de to ville byde hende velkommen i deres egen familie. 

48 timer efter fødslen flyttede det nyfødte barn derfor ind hos brandmanden og hans kone, som besluttede sig for at give hende navnet Grace. 

Foto: Privat

Foto: Privat

Parret havde i forvejen de to sønner Will og Parker sammen og ønskede sig flere børn, men Beth kunne desværre ikke få flere selv. Derfor havde de allerede overvejet mulighederne for at adoptere. Lille Grace fik altså to ældre brødre, som begge var meget stolte af deres nye lillesøster.

Foto: Privat

Gennem hele Graces opvækst har Beth og Marc Hadden fortalt deres lille pige, hvordan hun i virkeligheden kom til verden. De ønskede nemlig ikke, at hun først skulle finde ud af det, når hun var blevet ældre. Fem år efter adoptionen er Grace vokset op og blevet til en vaskeægte fars pige. 

Foto: Privat

Far og datter tager ofte i byen sammen - for eksempel ud at spise på en amerikansk fastfoodrestaturant. 

- Hun er min bedste ven. Vi deler et fantastisk bånd, fortæller Marc Hadden til Mirror.