Brud raser over svigermor: Hun tog den sidste person i verden med, som jeg ville se

Foto: Shutterstock.com

En brud er rasende over, at hendes svigermor dukkede op til brylluppet med den sidste person, hun ville se – mandens ekskone

En kvinde er rasende, efter hendes svigermor dukkede op til hendes bryllup med brudgommens ekskone som sin gæst.

Det har bruden selv afsløret i et indlæg på Reddit, hvori hun forklarede, at hendes svigermor mente, at hun havde ret til at medbringe ekskonen, fordi hun havde betalt for brylluppet. Det skriver The Sun.

Læs også

Ny tragedie i forlystelsespark

"Jeg mødte min mand fire år efter, at han blev skilt fra hende, som alle i hans familie kalder 'hans livs kærlighed'," skrev den rasende brud på Reddit.

Hun forklarede også, at hun ikke bliver genereret af, hvad hendes svigerfamilie synes, fordi hendes mand har forsikret hende om, at hans ekskone – som hun omtaler som 'Mindy' – ikke var hans livskærlighed. Hun var giftig, og deres brud var godt for dem begge, har han forklaret.

I sit indlæg på Reddit forklarede kvinden også, at hun i begyndelsen havde meget svært ved at komme ind på sin svigermor, men det lykkedes, da de begge sørgede over svigerfarens død.

Og tingene begyndte at se lysere ud for en forenet familie, da hun og manden fik deres første barn. Kort efter ønskede de også at blive gift, men det fik pandemien sat en stopper for.

"Da pandemien begyndte, blev det stramt for os med pengene, og efter at have fået vores baby, besluttede min mand og jeg at prioritere vores behov," lød det fra hende.

"Vi brugte, hvad hans far havde efterladt til ham og noget af vores opsparing til at købe et hus, og besluttede at holde en lille fest, efter vi var blevet juridisk gift, men min svigermor sagde nej."

Svigermoren tilbød, at hun kunne betale for deres bryllup, og efter grundig overvejelse besluttede parret sig for at acceptere tilbuddet, men stod fast ved, at det skulle være en lille fest.

"Vi gjorde det småt og simpelt, fordi vi ikke ønskede at drage fordel af hende, og vi lod endda min svigermor træffe nogle af beslutningerne," lød det.

"Da den store dag kom, var hun Mindy ved sin side, og min mand og jeg er forvirrede. Min svigermor henvendte sig til os, og vi spurgte hende, hvad der foregik. Hun sagde, at hun havde inviteret hende til brylluppet, fordi det var en særlig dag."

"Min mand sagde, at ja, det var en særlig dag for os, og at Mindy ikke havde noget at gøre der, og at han ville sætte pris på, hvis hun forlod festen."

Svigermoren kiggede derefter på bruden, der bekræftede, at hun også gerne ville have, at ekskonen forlod brylluppet. Det brød svigermoren sig dog ikke om, og hun truede derfor med at gå sammen med hende.

Hun argumenterede for, at eftersom det var hende, der havde betalt for deres bryllup, så havde hun ret til at invitere, hvem hun ville.

"Hun sagde, at hvis Mindy skulle gå, ville hun følge med, og min sagde: 'Så gør det'," skrev kvinden.

Parret måtte derefter selv bede ekskonen om at forlade brylluppet, og svigermor blev ufrivilligt tilbage ved festen, men hun brugte hele aftenen på at være sur.

"Efter brylluppet tilbød vi at betale halvdelen af det eller det hele, hvis hun ville, men hun sagde, at skaden allerede var sket," skrev bruden.

Hun har herefter spurgt på forummet, om det var dem, der begik en fejl ved at forbyde, at ekskonen kunne deltage ved brylluppet, når svigermor havde betalt for det hele.

Heldigvis gav langt de fleste dem ret i, at svigermoren aldrig skulle have taget ekskonen med til festen.

"Jeg ville ikke engang betale hende tilbage. Jeg ville minde hende om, at det var hende, der ville have, at brylluppet skulle ske, og at de gjorde hende en tjeneste - ikke omvendt," skrev en person.

"Det lyder som om, at svigermor forsøgte at lave det gamle 'bait and switch'-nummer, hvor hun tog Mindy med for at minde manden om, hvor meget han elskede, så de kunne blive gift igen. Den her dame skal afskæres for en stund... eller for evigt," skrev en anden.

Læs også

Hollywood-stjerne afgået ved døden

 

 

Dagens Gossip