Bruden står ved alteret med sin gom - pludselig beder han en anden tage hendes plads

Ane Sørensen

379 uger siden

|

07/04/2017
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En amerikansk gom havde en kæmpe overraskelse i ærmet, da han stod ved alteret med sin brud.

Dagens topnyheder

Amerikanske Clifton havde noget af en overraskelse i ærmet, da han skulle giftes med sin udkårne Janna. Da brudeparret stod ved alteret og havde givet hinanden deres ja, bad Clifton pludselig Janna om at træde til side.

Derefter kaldte Clifton på Jannas datter Jayda og bad hende tage moderens plads. Hverken Janna eller bryllupsgæsterne kendte til Cliftons plan, som han kun havde delt med forloveren, præsten og bryllupsfotografen.

Det skriver Little Things.

Clifton afgav en række løfter til sin steddatter, som gav alle tilstedeværende en klump i halsen. Da Jayda vendte sig for at forlade alteret igen, havde hendes stedfar endnu en overraskelse til hende.

Clifton havde nemlig købt en smuk diamantring til Jayda, som han satte på hendes finger for øjnene af hendes bevægede moder:

- Han har altid vist, at Jayda hørte med, og at hun altid var min nummer et. Nu er hun vores begges nummer et, og det kunne ikke gøre mig gladere at sige dette, siger Janna.

Clifton og Janna mødte hinanden, da Jayda var bare tre år gammel og kort før Clifton friede, spurgte Jayda, om hun måtte kalde ham for sin far. Efter Jaydas biologiske far døde i januar 2016, er de to kommet endnu tættere på hinanden.

Se den romantiske bryllupsceremoni i videoen lige herunder.