Bruden tabte væddemål før brylluppet: Pludselig begynder gommen at smide tøjet

Foto: Youtube

Et bryllup dog en noget utraditionel drejning på grund af et væddemål.

Man skal passe på, hvad man vædder om.

Det har amerikanske Jennifer Hanks måtte sande, efter hun før sit bryllup indgik et vovet væddemål. Det skriver The New York Post.

Væddemålet fandt sted i oktober til et andet bryllup, hvor parret Patrick og Jennifer Hanks fra staten Pennsylvania, var gæster. Undervejs snakkede Jennifer med deres fælles ven, Keith Wiest, der var i et strålende humør.

Læs også

Dette billede har fået folk verden over til at rase: Kan du se hvorfor?

Han var nemlig helt sikker på, at det amerikanske fodboldhold Philadelphia Eagles, der har hjemme i Philadelphia i Pennsylvania, ville vinde årets Super Bowl - noget som Jennifer Hanks dog nægtede at tro på, selvom hun også støttede holdet.

Derfor valgte de to at indgå et helt særlig væddemål: 

Hvis ‘The Eagles' tabte Super Bowl 2018 ville Keith Wiest være tvangsindlagt til at se samtlige afsnit af Jennifers yndlings-tv-serie 'The Real Housewiwes’.

Hvis fodboldholdet til gengæld vandt, skulle Jennifer lade sin kommende ægtemand Patrick blive gift iført en Eagles-fodboldtrøje under deres bryllups-ceremoni, da Patrick også er stor fan af ‘ørnene’ fra Philadelphia.

Som fodboldsæsonen skred frem ad, begyndte Jennifer Hanks mere og mere at fortryde væddemålet, der var blevet til i munter lag og over flere drinks. For Philadelphia Eagles blev bare ved og ved med at finde, og da The Eagles i februar i år slog New England Patriots i Super Bowl-finalen, så var der ingen vej tilbage for den kommende brud.

Derfor blev de mange gæster, der for nylig deltog i Jennifer og Patrick Hanks længe ventede bryllup, vinde til, at den uheldige brud måtte overholde sin del af aftalen og lade sin lykkelige mand iføre sig den helt særlige trøje.

Læs også

- Dette skal du vide, inden du satser dit liv: Lastbilchaufføren Erik deler vigtigt budskab til cyklister

Forinden havde præsten mindet de tilhørende om det risikable væddemål - til stor morskab for bryllupsgæsterne. Herefter bad hun Patrick om at tage sin jakke af og iføre sig den grønne fodboldtrøje, hvilket udløste stor jubel på stolerækkerne bag brudeparret.

Som en lykkelig slutning fik Jennifer dog sin Patrick, ligesom den nybagte gom efterfølgende gjorde nederlaget letter for sin hustru ved at trække tilbage i habitjakken.

Du kan se en video er brylluppet herunder:

Groom Wears Eagles Jersey During Wedding Ceremony

SE og HØR - Vi har samlet dagens bedste gossip historier. SE og HØR er din guide til det seneste sladder om de kendte.

 

Dagens Gossip