Brudens søn døde kort før brylluppet: Brudgommens overraskelse fik hende til at bryde grædende sammen

Foto: Facebook

Da amerikanske Becky skulle giftes var det naturligvis en dag fuld af fest, farver og lykke, men der manglede alligevel noget, da hendes søn var død kort før brylluppet.

Amerikanske Becky Telly havde - som så mange andre kommende brude gør - glædet sig utrolig meget til sin store dag, hvor hun skulle sige 'ja' til sin mand, Kelly Turner, og sværge ham troskab til døden dem skiller.

Glæden blev dog overskygget af, at Beckys søn, Triston, desværre på tragisk vis var afgået ved døden kort før brylluppet, og det plagede derfor den kommende brud, at hendes egen søn ikke kunne deltage i den store dag. 

Kelly havde dog besluttet sig for, at han ville gøre alt for, at Becky kunne få den dag hun drømte om, og han havde derfor sørget for, at en del af Triston var til stede på bryllupsdagen. 

Til ceremonien havde han opstillet en tom stol med et skilt på, hvor der stod: "Jeg er i himlen, når du skal giftes, så hvad kan jeg gøre? Jeg kommer ned på Jorden for at tilbringe dagen med dig. Så gem en plads, bare en tom stol. Du ser mig måske ikke, men jeg vil være der."

Tristons stol til bryllupsceremonien / Foto: Facebook

Uanende om Kellys plan vidste Becky ikke, at de ord skulle vise sig at være mere sande, end man måske skulle tro. 

Triston havde nemlig valgt at donere sine organer efter sin død, og hans hjerte levede derfor videre i en ung mand ved navn Jacob Kilby, som Kelly havde inviteret til brylluppet.

Becky og Jacob krammer / Foto: Facebook

Kelly havde sørget for at betale for en flybillet til Jacob, så han kunne deltage i bryllupsceremonien og ikke nok med det, så gav han også Becky et stetoskop, så hun kunne lytte til sin afdøde søns bankende hjerte, der nu sad i brystet på Jacob. 

Becky lytter til Triston bankende hjerte i Jacobs bryst / Foto: Facebook

På den måde formåede Kelly at sørge for, at Beckys dag blev som ønsket, da Triston på en måde var til stede på bryllupsdagen, og det var en tydeligt rørt brud, der tog imod Jacob med åbne arme og tårer i øjnene.

 

Læs også

Smart trick: Sådan fjerner du rustpletter uden besvær

 

.

Dagens Gossip