Bryster

23/01/2018 17:15

webmaster

Viralt
Bryster jader patter babelutter
Alt om bryster
Babser, patter, babelutter, jader, meloner, kasser, dongelonger - kært barn har mange navne. Her finder du billeder og videoer af bare bryster i alle størrelser, samt nyttig viden om forskellige typer bryster og underholdende historier.

Mest læste i dag

Her på Dagens.dk har vi skrevet utallige artikler om bryster til stor fornøjelse for vores læsere. Nu har vi samlet de bedste i denne oversigt.

Billeder og videoer med bare bryster

Kim Kardashian - De nye billeder på realitystjernens Instagram-profil, viser en stort set nøgen Kim Kardashian, der med et selvsikkert udtryk viser sin frække krop frem - både bryster, baller og hendes flotte kurver.

Linse Kessler - Her finder du nogle af de mest afslørende billeder af Linse Kessler. Den danske brystbombe er ikke bleg for at vise sine store bryster for hele verden. Linse er mest kendt for sit realityprogram 'Familien fra Bryggen'.

Halle Berry - På disse billeder er den 50-årige skuespillerinde kun iført et gennemsigtigt tøj, der afslører både babelutter, kavalergang og hendes veltrænede krop. En vaske ægte MILF.

Emily Ratajkowski - Topmodellen er mest kendt for hendes gudeskønne krop og velformende jader. Her kan du se Emily Ratajkowski nøgen for første gang. Disse billeder skuffer ikke.

Paris Jackson - Michael Jacksons 19-årige datter Paris har fået endnu tatovering. Denne gang meget tæt på sine bryster og hun er ikke bleg for at vise sine babser.

Sahara Ray - Sahara dannede i en kort periode par med den canadiske popstjerne Justin Bieber. Det kom der mange frække billeder ud af. Se Sahara Rays mange nøgenbilleder her.

Kylie Jenner nøgen for første gang. Den yngste kvinde i Jenner-Kardashian familien fører en stolt nøgen-tradition videre og hendes fans er vilde med billederne.

Smukke og naturlige kvinder fra hele vernden smider tøjet. Se de skønne billeder af nøgne damer her.

Nyttig viden om bryster

Derfor er dine bryster ikke samme størrelse - Alle bryster er forskellige, men nogle gange er der også forskelligheder mellem to babelutter, der egentlig burde ligne hinanden. Her kommer 4 forskellige forklaringer.

Det bør mænd vide om bryster - Mænd elsker at se og røre på bryster, men vidste du egentlig dette om kvindens meloner? Her kommer syv ting kvinder gerne vil have mænd bør vide.

Det må du ikke gøre ved en kvindes bryster - Damer elsker, når du forkæler hendes barm med blide bevægelser og kærlige kys. Men her er 8 ting, som hun bestemt ikke kan lide.

Disse symptomer kan være tegn på brystkræft - En stribe kræfteksperter kommer med 7 bud på symptomer, som kvinder bør holde øje i forsøget på at opdage brystkræft i tide.

Dårlige vaner, der giver hængebryster - Her er fem syndere, som sender dine fortrin på en lang rejse sydpå. Hvis du vil undgå hængebryster i en ung alder, så er det især vigtigt at drikke nok vand!

Fordele ved at have små bryster - De fleste kvinder med små babelutter har på et eller andet tidspunkt i deres liv ønsket sig en større barm. Men der er så mange fordele med mindre tuttelutter.

Fordele ved at have STORE bryster - De kan være tunge og i vejen. De kan tiltrække sig positiv og negativ (men ofte irriterende) opmærksomhed. Men der er også masser af gode ting ved at være udstyret med en svulmende brystkasse.

Andre artikler om bryster

Der voksede nylontråde ud af Camillas bryster - Hver dag må Camilla selv fjerne tråde, som vokser ud af hendes bryster. Læs den mærkelige historie her.

Fidget spinner til brystvorterne - Så er der dømt spinnede bryster. Eller i hvert fald fidget spinners til brysterne. Værså artig, piger.

Sofia bliver liderlig af at malke sine bryster - Den frimodige dame er ikke nybagt mor, alligevel har hun koblet sine patter til en brystpumpe i flere timer hver dag.

Genial opfindelse til kvinder med store bryster - Nu er der endelig fundet en løsning på et irriterende problem, der siden tidernes morgen har plaget storbarmede piger.