Camila og kæresten ville med i 'Mile High Club': Det gik slet ikke som planlagt

Skrevet af Nicolai Busekist

4 uger siden

|

21/04/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Det unge par besluttede sig for, at de ville være med i 'Mile High Club'. Deres forsøg på at realisere drømmen, gik dog slet ikke som planlagt.

Dagens topnyheder

Camila Elle havde et ønske om at melde sig ind i 'Mile High Club'. Derfor besluttede hun og kæresten sig for at leje et mindre privatfly, så de kunne føre det ud i livet.

"Jeg har altid ønsket at blive medlem af Mile High Club, men medmindre du er på første- eller businessklasse på et passagerfly, virker det altid ret besværligt og lidt ulækkert," sagde Camila ifølge The Sun.

"Min kæreste og jeg var i Las Vegas i en weekend og var ret fulde, da vi besluttede, at det ville være sjovt at leje et fly."

Modellen så en video på TikTok, der reklamerede for et firma, der udlejede mindre privatfly i området. Efter at have set denne video, besluttede de at tjekke, om det kunne lade sig gøre at leje et fly.

Flyet blev booket til sommeren, men varmen gjorde oplevelsen mere besværlig, da de 'svedte som gale'. Da de fandt ud af, at airconditionen var gået i stykker, blev det naturligvis ikke bedre for parret.

Foto: Instagram

Camila blev også 'lidt fuld', mens hun og hendes kæreste var på flyet og bemærkede på et tidspunkt, at det hele begyndte at 'hoppe' Turbulens fik flyet til at ryste, og Camila besvimede, hvilket fik hendes kæreste til at 'gå i panik'.

"Flyet var faktisk ret småt. Der var kun plads til en madras, og der var kun et stofgardin mellem os og piloten," sagde Camila.

Den unge model lavede sjov med, at piloten 'kunne mærke alle bevægelserne' på trods af hans støjreducerende hovedtelefoner.

Det er muligt, at varmen og turbulensen i kombination med Camilas lidt for store indtag af alkohol fik hende til at besvime.

"Da jeg kom til mig selv få sekunder senere, var han ved at gå amok i forsøget på at vække mig," sagde hun.

Foto: Instagram

Til trods for hændelsen siger Camila, at hun stadig er åben for oplevelsen. Derfor har de bestemt også planer om at prøve igen, lød det fra hende.

"Vi tager helt sikkert af sted igen," sagde Camila, der derfor ikke blev afskrækket af det mislykkedes forsøg, som hun og hendes kæreste gjorde.

I videoen sagde hun ikke direkte noget om, hvorvidt 'akten' egentlig blev udført. Hun kom dog med flere antydninger af, at det var tilfældet - alligevel gjorde hun det klart, at hun er villig til at gøre et nyt forsøg.