Charlottes mor hængte disse trusser til tørre - næste dag fik hun en håndskrevet besked under døren

Skrevet af Emil Ryttergaard

361 uger siden

|

26/06/2017
Foto: Charlotte Wilkinson/privat
Foto: Charlotte Wilkinson/privat
Charlottes mor hængte sine nyvaskede blondetrusser op på familiens tørresnor uden at tænke videre over det. Næste dag fandt hun trusserne ved døren sammen med en seddel, der fik hendes blod til at koge.

Dagens topnyheder

Vasketøj kommer og går, og uanset, hvem man er, så skal tøjet jo løbende vaskes og tørres. 

Men det er langtfra alle, der kan tåle at blive konfronteret med andre menneskers vasketøj, hvilket engelske Charlotte Wilkinson fra byen Stokeinteignhead måtte sande efter en mærkværdig oplevelse, som hun har delt i et opslag på Facebook

Charlotte Wilkinsons mor boede nemlig i en periode hjemme hos den unge kvinde, hvor moderen skulle ordne en omgang vasketøj, og i bunken med snavsetøj var der også et par sorte blondetrusser, som moderen efter vasken havde hængt på tørresnoren. 

Men det var åbenbart faldet en anonym nabo for brystet, da vedkommende ikke mente, at de sorte trusser på tørresnoren var en passende at hænge til offentligt skue på den måde.

Det var synet af disse sorte trusser, der var blevet for meget for den kyske nabo. Foto: Charlotte Wilkinson/privat

Derfor kunne Charlottes mor næste dag finde de sorte trusser under døren - sammen med en arrig håndskrevet seddel: 

Dette håndskrevet brev fulgte med trusserne, da moderen fandt sine trusser i dørsprækken næste dag. Foto: Charlotte Wilkinson/privat

- Det er totalt upassende at hænge denne type beklædning til fremvisning overfor landsbyens folkeskole. Der er andre borgere i dette område, der ville sætte pris på at dette stoppede med det samme, skriver den sure nabo.

Den udmelding fik straks Charlotte Wilkinson til at lægge brevet på Facebook, hvor hun rasede over naboens kyske facon.

- Seriøst, de smålige og sippede mennesker i denne landsby er ufattelige! Min mor fandt den seddel og hendes trusser i brevsprækken i døren her til morgen. Jeg vidste da ikke, at der var en lov om ikke at hænge sine trusser på tøresnoren?, skriver den frustrerede Charlotte Wilkinson på Facebook.

Den udmelding har dog fået mange brugere på Facebook op ad stolen, hvor flere brugere har foreslået at donere langt mere frække underhylere til Charlotte Wilkinson for at ophidse de kyske naboer endnu mere. 

Se selv hele Charlotte Wilkinsons opslag på Facebook her: 

Forstår du naboens reaktion på trusserne? Deltag i debatten på Facebook.

Johan gøede sin græsplæne i baghaven: Få uger senere fik hans kone en kæmpe overraskelse