Chokerende: Daniel fandt sin brud og far i seng sammen på bryllupsaftenen

Foto: Shutterstock.com

En knust brudgom ved navn Daniel har afsløret detaljer om det chokerende øjeblik, hvor han fandt sin brud og far i seng sammen på bryllupsaftenen.

Daniel fra Sydney har fortalt, at han ikke har talt med hverken sin daværende brud eller sin far siden den traumatiske oplevelse for to år siden, hvor han fandt dem i seng sammen på bryllupsaftenen. Det skriver det engelske medie The Sun.

Læs også

Trist nyt fra DMI: Vejrskifte på vej

Han har afsløret, hvordan han på bryllupsaftenen var gået tilbage til sit værelse for at blive ædru, fordi han var blevet 'for fuld' ved ceremonien efter talerne.

Foto: Instagram

The Sun skriver, at han fortalte KIISFM-radioduoen Kyle and Jackie O følgende: "Jeg gik ind for at smide min blazer, men så lå min kone med min far i sengen." 

"Jeg drak meget på min bryllupsaften, så jeg tænkte, at jeg ville tage mig lidt sammen og prøve ikke at gøre mig selv til grin. 

"Jeg vidste intet, men gik tilbage til værelset og så det ske." 

De to radioværter spurgte efterfølgende Daniel, hvordan han mistede overblik over, hvor hans nye kone var blevet af, hvortil han indrømmede, at han var 'for fuld', efter at have drukket med venner og familie, hvorfor han 'ikke vidste, hvad der foregik'. 

Hvad der ligeledes var chokerende var, at han kunne afsløre, at hans far havde holdt en tale til receptionen, hvor han fejrede det 'lykkelige par'. 

Forståeligt nok sagde Daniel, at han blev efterladt traumatiseret af at finde sin far i sengen med sin nye kone. 

"Efter at jeg så det ske, kunne jeg naturligvis ikke stille mig uden for alle gæsterne, så jeg sendte min forlover ud for at sende alle hjem," lød det fra Daniel. 

Overfor værterne indrømmede han også, at han havde mistanken om, at hans kone havde en affære med sin far op til bryllupsdagen. 

"Det skete tilsyneladende et par gange," tilføjede han. 

Daniel, der nu er single og skilt fra sin utro kone, har ikke talt med sin far i to år.

"Jeg forsøgte at finde ud af, hvad der skete, men hvad skal jeg sige," sagde Daniel.

Læs også

Efter stigende smitte: Nu opfordres disse personer til at blive testet

 

 

Dagens Gossip