Chokeret kvinde lurer på sidemandens beskeder: Så opdager hun, hvad han skriver om

Foto: TikTok

En kvinde lurede på, hvad sidemanden i et fly skrev med sin kæreste om. Pludselig gik det op for hende, at det var hende, der blev skrevet om – og at han kaldte hende for 'fed'.

Landen Ewing har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun beskriver en flyrejse hjem fra Nashville.

Læs også

Han sad to timer på restauranten uden at bestille - Så gør han det, ingen regner med

I videoen fortæller hun om, hvordan hun kiggede med, da sidemanden skrev med sin kæreste på flyrejsen. Pludselig gik det dog op for hende, at det var hende, der blev skrevet om. 

"For cirka en måned siden var jeg på vej hjem fra Nashville, og jeg sad på et flyet, og denne fyr sidder ved siden af mig, og det er blot mig og ham på rækken," siger den slanke blondine i videoen. 

"Han har sin telefon ude, langt ude foran sig, hvor jeg kan se den." 

"Jeg sidder ved siden af ham, og jeg læser hans beskeder med hans kæreste, og hun spørger ham, hvordan flyveturen går. Du ved, bare en afslappet samtale." 

"Han skriver: 'For småt med denne fede røv ved siden af mig', og hun svarer: 'Hahaha, fortæl hende om Keto'," lyder det fra Landen. 

Landen deler herefter et billede, som hun tog af fyrens telefon, som sad ved siden af hende. På dette billede kan man tydeligt se, at han faktisk har sendt den usmagelige og nedladende besked til sin kæreste. 

"Han fortsatte med at skrive om, hvor forfærdeligt det var, og hvordan han hader at være på små fly med fede mennesker," fortsætter hun. 

"Så hvis du er hans kone eller hans kæreste, og du ser dette, så er din kæreste skod!"

@landenmewing

#greenscreen #storytime I was the victim of a hate crime 😂#DontSpillChallenge #whatajerk #airplanemode #CompleteMyLook #foryoupage #nashville #lol

♬ original sound - Landen Ewing
#greenscreen #storytime I was the victim of a hate crime 😂#DontSpillChallenge #whatajerk #airplanemode #CompleteMyLook #foryoupage #nashville #lol

Landens video er sidenhen gået viralt, og er blevet set mere end en million gange på TikTok.  

Flere af dem, der har set videoen, har også efterladt kommentarer, hvori de fortæller, at de er chokeret over at se, at hun er en slank blondine. Derfor mener flere af dem, at han forsøgte at dække overfor sin kæreste. 

"Han syntes helt sikkert, at du var lækker, og ville ikke have, at hans kæreste skulle vide, at han sad ved siden af nogen, der er så attraktiv," skriver en bruger, mens en anden skriver: 

"Det lyder som om, at han før har været i problemer med sin kæreste. Jeg er ked af, at du skulle læse det."

Læs også

32-årige Hanna raser: “Hvordan skal jeg komme ud af mit hus?”

"Nej, søster. Han syntes du var smuk, og hans kæreste er så usikker, at hun ikke stoler på ham," lyder det fra en tredje person. 

 

Dagens Gossip