Christian skælder ud efter ubehagelig oplevelse på stranden: Kom hjem med slemme forbrændinger

Christian kom hjem fra stranden med slemme forbrændinger. Foto: Shutterstock

Christian Justesen fra København fik et kæmpe chok i weekenden, da han skulle på stranden med en ven. Nu advarer han andre om at passe på fødderne i sandet.

En hyggelig strandtur sluttede brat for Christian Justesen i lørdags, da han sammen med en ven var taget i Amager Strandpark i København for at tage en dukkert i sommerens hede. 

- Vi går på stien, og da jeg hopper ned i sandet, tror jeg, at jeg har trådt på en brændenælde, siger han til TV 2 Lorry.

Men der var slet ikke en brændenælde. Det var et stykke begravet grillkul, som andre strandgæster havde gravet ned i sandet efter at have grillet.

Læs også

Kort før Emily tog sit eget liv, sendte hun dette stærke billede til sine tætteste venner

Derfor har den unge mand nu delt et billede af foden i en vandbalje derhjemme, mens han opfordrer andre til at være forsigtige og ikke grave varmt kul fra grillen ned i sandet. 

- Er I søde at lade være med at grave jeres kul ned i sandet i den tro om at det er slukket?

- Nu har jeg været i den uheldige situation at gå på stranden og træde i en omgang kul, som gør rimelig naller under fødderne, skriver han i opslaget på Facebook. 

Hans opfordring har fået stor opmærksomhed. Siden Christian Justesen lagde opslaget op på Facebook i lørdags, er blevet delt over 600 gange. 

Bruden troede ikke sine egne øjne, da hun så dette bryllupsbillede - Kan du spotte problemet? 

 

Dagens Gossip