Dansk radio- og tv-vært tilbød 'tyvegods' som betaling

Foto: Jensen Søren/Ritzau Scanpix

Jan Elhøj har forsøgt at købe en gammel Toyota for "140 Samsung fladskærme og 62 Iphones."

Den danske radio- og tv-vært Jan Elhøj er kendt for et hav af radio- og tv-programmer såsom 'Banjos likørstue', 'Dumt og farligt', 'Zulu Bingo' og senest 'Nul stjerner'. 

Fælles for flere af værtens programmer var, at han spillede flere forskellige, fjollede og gakkede roller og der var 'Zulu Bingo' ingen undtagelse.

Læs også

Janni Ree jubler: "Jeg er så klar til at blive mormor"

Her spillede Elhøj blandt andet rollen som 'Kræmmer Villy', og selvom programmet - og dermed også 'Kræmmer Villy' - for længst er dødt, har værten givet den folkekære karakter lidt nyt liv. 

Det har han gjort i kommentarfeltet til et salgsopslag, som Klassikermarkedet.dk har lavet på Facebook.

I salgsopslaget, som kan ses herover, står der: "Kender du én som kan bruge en 'NY' Toyota HiAce fra 1991 til 229.900 Kr.?" 

Opslaget har fået næsten 2.000 kommentarer, og én af dem er Elhøjs kommentar, der har fået cirka tre gange så mange 'likes' som selve opslaget. 

Kommentaren består af et billede af 'Kræmmer Villy' og Elhøjs humoristiske 'tilbud': "Kunne i være interesseret i 140 Samsung fladskærme og 62 iPhones og lidt mønt, ved en hurtig handel?"

'Kræmmer Villy' var nemlig kendt for at stjæle diverse ting og sager og sælge det billigt på kræmmermarkeder under sloganet 'Skal det være billig', så skal det være hos Villy'.

 

Læs også

Advarer mod varmechek: "Det øger inflationen"

 

 

 

 

 

Dagens Gossip