De er far og datter - Vil giftes og have børn

Shutterstock.com

Da de mødte hinanden fandt de hinanden så tiltrækkende, at de ikke kunne lade være. Hurtigt fik de planer om at blive gift og få børn.

Sådan fortæller hun i New York Magazines Science of Us.

Efter hendes far havde været ude af hendes liv i 12 år, så fandt de hinanden på Facebook og påbegyndte et seksuelt forhold.
New York Magazine har en blog, hvor hun har fortalt om det bizarre forhold, og hvordan det var at miste sin mødom til den mand, som undfangede hende.

Læs også

Mor filmer sine generte børn: Få sekunder efter får du kuldegysninger

Fandt sin far på Facebook
Den unge kvinde, som har valgt at være anonym, kom til verden da hendes mor var 18 år gammel. På det tidspunkt havde faren allerede forladt familien, men kom tilbage for en kort bemærkning, da hun var fem år gammel.

Da hun var 17 kom faren tilbage i hendes liv, efter hun fandt ham på Facebook. 
De begyndte at snakke og fandt ud af, at de havde mere tilfælles end de troede.

"Vi kunne lide de samme tv-programmer, og elskede begge at tegne," fortæller hun.

Efter at have snakket sammen online i noget tid, så besluttede de sig for at mødes. Og så blev forholdet rigtig kompliceret. Da hun så sin far for første gang i 12 år, så gik det op for hende, at hun var tiltrukket af ham.

"Det var så mærkeligt og forvirrende. Jeg så min far for første gang i mange år og tænkte, “han ser godt ud!” Jeg blev overrasket over mine tanker og tænkte, at der var noget galt med mig."

Seksuel tiltrækning
Deres forhold udviklede sig hurtigt. Efter hun havde boet hos ham i fem dage, så gik det op for hende, at de havde seksuel kemi. Efter en shoppetur, hvor han havde komplimenteret hendes figur blev det fysisk.

"Vi wrestlede for sjov på mit værelse, og jeg bed ham. Han havde shorts og en undertrøje på, og jeg kunne se, at han fik gåsehud over hele kroppen. Så nev han mig i inderlåret, og så fik jeg gåsehud," siger hun.

"Vi stoppede, og snakkede om, at vi ikke helt forstod hvad der foregik, men at vi havde følelser for hinanden. Vi snakkede om det forkerte i det, og så kyssede vi hinanden. Det blev til mere, og så sov vi sammen. Det var der, at jeg mistede min mødom," fortæller hun videre.

Hun insisterer på, at den første gang med hendes far ikke var mærkelig eller ukomfortabel overhovedet. Hun var egentlig kun bekymret om, han ville snakke med hende næste dag.

"Jeg fortalte ham, at jeg ville vente til jeg mødte én, som jeg kunne være sammen med resten af livet. Han skulle vide, at hvis vi gik i seng sammen, så var han i et forhold med mig. Jeg fortrød intet. Vi faldt pladask for hinanden."

Incestuøse forhold
Selvom denne historie er frastødende, så er det faktisk ikke unormalt for slægtninge at indlede et seksuelt forhold, når de først møder hinanden som voksne. Fænomenet kaldes Genetic Sexual Attraction eller “GSA”.

Pigen og hendes far blev forllovede og planlagde et bryllup. Et bryllup hvor piges egen bedstefar - altså faren til hendes far - skulle føre hende op ad gulvet.

Planen var, at når hun afsluttede sin uddannelse i kosmetologi, så skulle de flytte til New Jersey, hvor det har været ulovligt at være i et incestforhold

Læs også

Casie afslører: Kan ikke stoppe med at spise sin afdøde mands aske