De skal til at danse brudevals, da noget går galt: Da bruden ser, hvem der står på scenen, bryder hun sammen

Nils Würtzenfeld

402 uger siden

|

02/11/2016
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En gom havde en stor overraskelse til sin brud, da deres brudevals gik i gang.

Dagens topnyheder

Et bryllup er uden tvivl en følelsesmæssig dag – især for brudeparret, der sammen starter deres livs fælles rejse.

Af samme grund har man måske heller ikke brug for de helt store overraskelser på sin bryllupsdag, når nu følelserne i forvejen hænger udenpå tøjet.

Ikke desto mindre var det netop en stor overraskelse, som ventede Melissa Baker, da hun var ved at begive sig ud i sin brudevals sammen med sin mand, Brad Hewitt. Det skriver Raycomgroup.worldnow.com

De to blev tidligere på året gift ved en stor ceremoni i Cleveland, USA, men da dansegulvet  efter middagen blev ryddet, og de to gjorde klar til deres første dans som mand og kone, havde Brad dog en overraskelse, som han ikke havde fortalt sin nybagte hustru om.

Den sang, de skulle danse til, var nummert "Like There's No Yesterday", som er sunget og skrevet af country-stjernen Mark Wills – en musiker som især Melissa er kæmpe fan af.

 

Planmæssigt gik sangen i gang med at spille, men efter 15 sekunder gik noget galt, og musikken stoppede. Melissa kiggede forvirret rundt – uden at vide, at Brad har palnlagt det hele.

For på scenen bag hende stod ingen ringere end Mark Wills klar til at fremføre sangen i en live-version – noget som kun Melissa var uvidende om.

Hurtigt gik musikken i gang igen, men da parret vendte sig om, så bruden pludselig, hvem der var, der fremførte deres sang.

Reaktionen taler vist for sig selv. Se videoen øverst i artiklen.