Julian søgte ind på universitet - opdagede at han havde været efterlyst i 12 år

Foto: Privat

Da Julian var ved at udfylde sin ansøgning, opdagede han noget mystisk. Da han bad en studievejleder om at hjælpe ham med papirerne, begyndte den chokerende sandhed at gå op for ham.

Amerikanske Julian Hernandez forsvandt fra sit hjem i Alabama i 2002, da han var bare fem år gammel. Drengens far havde efter sigende efterladt en seddel til moderen, hvor der stod, at han havde taget barnet med sig.

Det skriver Little Things.

Julian Hernandez voksede efterfølgende op i Ohio med sin far Bobby Hernandez, som angiveligt havde givet ham et nyt navn. Men da Julian Hernandez var blevet 18 år gammel, fik han sig noget af en overraskelse.

Læs også

3-årige Noah døde i en voldsom brand: Betjentene er forbløffede, da de finder dette ved drengens side

Da Julian Hernandez skulle udfylde en ansøgning til universitetet, lagde han nemlig mærke til, at hans personnummer ikke passede sammen med hans navn. 

Den forvirrede Julian Hernandez bad derfor en studievejleder om at hjælpe ham med at udfylde ansøgningen. Vejlederen opdagede i den forbindelse, at den unge mand var registreret som en savnet person. 

Julian Hernandez mor havde aldrig opgivet håbet om at finde sin søn igen, og hun havde da også ledt efter ham, lige siden han forsvandt. Derfor var hun utroligt glad for at høre, at sønnen stadig levede og havde det godt.

Læs også

Mattias stod i badet tidligt om morgenen - tilfældigvis kiggede han ud af vinduet

Sidste efterår blev Julian Hernandez endelig genforenet med sin mor efter de mange års adskillelse. I foråret blev Bobby Hernandez dømt til fire års fængsel for at have bortført sønnen.

Se et nyhedsindslag om den utrolige historie i videoklippet lige herunder.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip