Deler vandene: Mor får 7-årig søn til at betale for det

Foto: TikTok.

Hun forventer, at hendes barn også spæder til huslejen, og den udmelding har fået flere til tasterne.

Der er ingen komplet manual til det at være forældre. Derfor er der også mange meninger og holdninger til, hvordan børn skal opdrages.

Læs også

Træt af mænd ikke møder op til dates: Nu deler Kristen sin ‘2-timers’-regel

En mor har startet en interessant debat på TikTok. Her har hun delt ud af sin måde at være forældre på. Moren, der går under navnet Craftedandcrazy på TikTok, har en søn på syv år, og hun fortæller ærligt, at sønnen betaler husleje.

I en video forklarer hun hvorfor. 

"Jeg har en syvårig. Han har en daglig opgaveliste, som han skal udfylde dagligt. Skulle han fuldføre alt på sin opgaveliste, får han en dollar (ca. 6 kroner red) om dagen," forklarer den amerikanske mor, der er bosat i Florida.

"I slutningen af ​​måneden indser han, at han har regninger at betale. Han betaler disse regninger til mig. Han har husleje, han har strøm til sit værelse, og han har også internet til sin iPad.”

Moren uddyber, at sønnen forstår, at nogle af hans penge skal øremærkes til regninger, mens resten kan betragtes som "penge til sjov".

Men huslejen ryger ikke bare tilbage på morens konto. De ender på en opsparingskonto, som tilhører sønnen. Moren mener, at reglen om husleje i hjemmet både har lært sønnen noget om penge, men også har givet den lille dreng en form for ansvar. 

"Jeg er så tilfreds med resultaterne, forhåbentlig er det også noget, der kan hjælpe dig,” lyder det til videoen på TikTok.

@craftedandcozy

This has worked wonders in my household….hope it works for you! 💓 #parentsoftiktok #parentinghack #mamatiktok #fyp #mamatiktok #tiktokmom

♬ Aesthetic Girl - Yusei
 

På det sociale medie er der mange, der roser moren og mener, at det kun er godt, at hun lærer sit barn, at han skal tjene sine egne penge og forstå deres værdi. Der er dog også andre, der mener, at børn skal være børn, og de kan bekymre sig om penge senere i livet.

Hvad synes du? Er det en god måde at opdrage sin 7-årige søn på? Eller burde hun vente? 

Læs også

Genialt trick: Sådan undgår du, at håndklædet falder ned

 

 

 

Dagens Gossip