Denne japanske cheesecake har kun tre ingredienser og hele nettet savler over den

Skrevet af Henrik R

10/09/2021
Privatfoto
Privatfoto
Tre ingredienser er alt, der skal til for at lave denne fine, japanske cheesecake, som har taget nettet med storm.

Dagens topnyheder

Det er Youtube-brugeren ochikeron, der har lagt videoen op på siden.

Du skal bruge:

æg
120 gram hvid chokolade
120 gram smøreost naturel

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 170 grader.

Del æggene i blommer og hvider. Pisk hviderne stive.

Smelt chokoladen over vandbad. Når den er helt smeltet, tilsættes smøreost, mens det stadig er i vandbadet.

Tag skålen op af vandbadet og rør æggeblommerne i.

Tilsæt en tredjedel af de stive æggehvider og vend dem i dejen. Når dejen er jævn, tilsættes resten af hviderne halvdelen ad gangen.

Smør olie på bagepapir og kom det i en form. Hæld dejen i og bank forsigtigt formen mod bordet nogle gange for at fjerne eventuelle luftbobler.

Kagen skal bages i ovnen ad tre omgange ved forskellige temperaturer.

Først 15 minutter ved 170 grader. Derefter 15 minutter ved 160 grader. Til sidst slukker man for ovnen og lader den bage videre i yderligere 15 minutter på eftervarmen.

Drys eventuelt flormelis på toppen før servering.

God appetit.

Se videoen nedenfor.