Denis blev overrasket og 'bortført' af sine venner: ‘Tusind tak for verdens bedste gave’

Foto: Denis Lund Jensen/privat

Denis Lund Jensen fik en kæmpestor overraskelse, da to kammerater bortførte ham. Så var det han så deres overraskelse.

For 23-årige Denis Lund Jensen fra Aabenraa har der altid været et ønske, der har stået soleklart siden 2011. 

Han ville rigtig gerne minde sin afdøde far, der gik bort i 2011 med en rigtig gravsten på kirkegården, men på grund af stridigheder i familien kunne det simpelthen ikke lade sig gøre. 

Det er blot en lille gestus, hvor en gravsten skulle være den endegyldige markering af faderens grav, som Denis Lund Jensen kunne besøge for at mindes, men gravstedet stod uden sten i årevis. 

Da Denis Lund Jensen havde fødselsdag den 10. Oktober, så ventede der en noget anderledes overraskelse, som den 23-årige mand endelig kunne se i går. 

Læs også

Foto af ung kvindes ryg vækker opsigt: Ofrer sit gode helbred for jobbet

- I går henter Dennis (den ene af de to kammerater, red.) mig hjemme hos mig, jeg får en trøje hen over hovedet og bliver ‘bortført’. Jeg har selvfølgelig en masse tanker om, hvad det kan være, og jeg er samtidig rigtig nervøs, for sådan noget har jeg aldrig prøvet før, skriver Denis Lund Jensen på Facebook.   

Men det var nu ikke et bungie-jump eller en tur i gokart, der ventede, men der derimod en meget mere personlig og eftertænksom gave, som de to kammerater kunne afsløre. 

I en video, som Denis Lund Jensen har lagt på Facebook, kan man tydeligt se, hvordan at en af kammeraterne løfter Denis op i sine arme og bærer ham gemmen kirkegården. 

Denis har ingen anelse om, hvad der foregår og råber lidt muntert, da Denis tror, at han bliver smidt i vandet. 

Men da Denis endelig kommer ned på jorden igen, og kan få løftet den trøje, der har spærret hans syn, så går sandheden op for ham.

Læs også

Tre elever stenede svane til døde: Nu er de blevet bortvist fra efterskole

For i al hemmelighed havde kammeraterne nemlig fået lavet en gravsten til Denis' far, og hvilket rørte den 23-årige Denis dybt. 

- Der er ubeskriveligt mange følelser der går igennem min krop, når jeg ser den her video. Jeg har stadig ikke helt fattet at jeg har så gode venner der gør en så stor ting for mig, det er helt uvirkeligt! 

- Tusind tak for verdens bedste gave nogensinde, drenge. Jeg kan ikke takke jer nok for det her, skriver Denis Lund Jensen på Facebook. 

Her ser Denis kammeraternes overraskelse for første gang. Foto: Denis Lund Jensen/privat

Til Dagens.dk siger Denis Lund Jensen, at videoen er filmet i Møgeltønder i Sønderjylland, hvor begge hans forældre er begravet på den samme kirkegård.

Videoen er siden i går blevet set af næsten 300.000, og reaktionerne har været forrygende. 

Endelig fik Denis sit ønske om en gravsten på faderenes grav opfyldt. Foto: Denis Lund Jensen/privat

- De reaktioner, som jeg har fået af folk, er jeg glad for, og jeg syntes hele verden skal se hvor gode venner, jeg har mig, og hvor godt vi alle holder sammen! Jeg havde dog ikke troet, da jeg delte videoen, at den ville komme så langt som den har gjort, det er lidt vildt syntes vi alle tre, siger Denis Lund Jensen til Dagens.dk.

Se selv hele Denis Lund Jensens overraskelse her:  

Monika opdagede sin mands utroskab: Tog voldsom hævn over elskerinden

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip