Dennis var kraftigt overvægtig: 2 år senere er han fuldstændig uigenkendelig

Foto: Instagram

Omkring to år efter hans sidste opslag på YouTube og Instagram rapporterede Gurkensohn (24) overraskende tilbage til sociale medier mandag aften.

Den indfødte i Bremen lagde et billede af sig selv i et helt andet look på Instagram . I stedet for en velopdragen frisure, pludselig en skulderlang manke og fuldskæg. I stedet for et par overskydende kilo, nu muskler på muskler.

Mange tilhængere reagerede fuldstændig forvirrede, trods alt var Gurkensohn ikke nødvendigvis en, som de ville have forventet en sådan transformation af. YouTuberen var engang kendt for sin, ja, kærlighed til agurker og hans sjove musikvideoer.

Læs også

Kvinde parkerer lovligt: Da hun kommer tilbage til bilen, er der en chokerende seddel på forruden

Nu drejer det 180 grader! "I de sidste par år har jeg bare sat det fulde fokus på min kost og motion," skrev han om billedet af hans forvandling. "Du kan se, hvad der er muligt, hvis du bare begynder at træde på gassen. Jeg kan kun anbefale det til alle."

Dennis Levin, som hans rigtige navn er, uploadede også en video på YouTube for første gang i mere end to år, hvor han fortæller om sin fysiske forandring.

Den næsten halve time lange video begynder med hans ikoniske "Moin, servus, moin"-hilsen. Lidt senere starter en samtale med fitness-youtuberen Sascha Huber. "Gurki" fortæller, hvordan han begyndte at motionere for et år siden - i første omgang kun med gåture, senere med hjemmetræning - efter at han tidligere havde befundet sig i et meget dybt hul.

Hans pludselige forsvinden fra sociale medier var også skyld i dette hul. YouTuberen huskede, at han ikke bevægede sig på det tidspunkt, bare stirrede på sin telefon og tv og spiste tonsvis. Så en morgen fik han næsten ikke vejret, og han vidste: "Jeg er nødt til at ændre noget i mit liv!"

Herunder kan du se et billede af hvordan Dennis ser ud nu, men også hans Youtube video om hans forvandling.

Foto: Instagram

x

 

Læs også

Det ligner en helt almindelig pool: Vent til du kommer under overfladen

.

Dagens Gossip