Det gør hun bare ikke! Metropassagerer bliver målløse, da kvinde pludselig finder dette frem

Foto: Youtube

En flok metropassagerer blev vidner til noget af et optrin, da en kvinde pludselig gik i gang med en forsømt morgenrutine.

Befinder man sig ved et stoppested, og drejer man hovedet for at se, hvad de ventende fordriver tiden med, så vil langt størstedelen formentlig stå eller sidde med deres mobiltelefon i hånden.

Andre vil måske lægge makeup, få en bid mad eller pille næse i smug, mens de venter på, at deres bus eller tog skal dukke op.

Men for en amerikanske kvinde, der skulle med metroen i New York, valgte hun at slå ventetiden ihjel på en noget alternativ måde. Det skriver britiske Metro.

Læs også

11 personer indlagt med utrolig sjælden madforgiftning: Sådan blev de smittet

Den unavngivne kvinde var efter alt at dømme stået for sent op, for det var tydeligt, at hun ikke havde haft tilstrækkeligt med tid til at gøre sig klar, før hun skulle ud af døren.

I hvert fald blev en flok chokerede passagerer, der sad og ventede på metroen, vidner til, at kvinden pludselig fandt skraber og barberskum frem og begyndte at barbere ben.

Læs også

Forskere: Folk med store øjenbryn har dette negative personlighedstræk

Episoden fandt sted sidste mandag ved en metrostation tæt på Times Square i New York. Imens kvinden fuldstændig upåvirket begyndte at skrabe sine ben fri for hår, valgte en ukendt passager at filme hele optrinnet.

På videoen ser man kun et lille udsnit af de ventende passagerer, hvorfra de fleste sidder med ryggen til kvinden, men det er tydeligt, at manden på bænken ved siden af ikke kan lade være med at stirre i vantro på det skøre optrin.

Du kan se den vanvittige episode herunder:

Woman shaves her legs on the New York subway

 

 

Dagens Gossip