Dette billede har fået folk verden over til at rase: Kan du se hvorfor?

Foto: Giorgio A. Lambri

Et billede af en mand, der tager en selfie, har skabt både forargelse og vrede.

Et billede fra en togstation i Italien går i øjeblikket verden rundt.

På billedet ses en mand klædt i hvid, der er ved at tage en selfie, men det er motivet i den modsatte side af billeder, der sammen med mandens selvoptagethed gør øjeblikket så frygteligt.

Til højre ses nemlig en flok reddere, der har samlet sig om en 83-årig, canadisk kvinde, der er alvorligt kvæstet, efter hun er blevet ramt af et tog. Det skriver Mirror.

Læs også

Håndværkere tiltalt for grov vold: Kolleger pressede kosteskaft op i endetarmen på skrigende lærling

Billedet er taget 26. maj i den italienske by Piacenza omkring 70 kilometer syd for Milano af en lokal mand ved navn Giorgio A. Lambri. Han var til stede på perronen, da ulykken skete, og det var ham, der ringere efter hjælp.

Efter at have været vidne til den uhyggelige episode, blev Giorgio A. Lambri dog vidne til en, på sin vis, endnu mere forfærdelig hændelse, da han lagde mærke til manden klædt i hvidt, der pludselig valgte at tage en selfie med den hårdt kvæstede kvinde i baggrunden, mens han lader til at lave den berømte V-tegn med sin  højre hånd.

Her ses det meget omtalte billede. Foto: Giorgio A. Lambri

Efterfølgende valgte Giorgio A. Lambri at lægge sit billede af episoden på Facebook for at understege det forkastelige i at have så lidt respekt for andres ulykke.

‘Vi har fuldstændig mistet vores etiske sans’ og ‘så tragisk at vi har glemt vores medmenneskelighed’, skrev han blandt andet i en kommentar til billedet, der siden har skabt stor vrede og debat i Italien.

Læs også

48-årig mand fra Holte påkørt midt om natten: Da han steg ud af bilen, tog det hele en brutal drejning

Siden har det tragiske foto også spredt sig til resten af verden, hvor reaktionerne har været de samme - vantro, forarget og forargelse.

- Jeg har set meget kriminalitet og forfærdelige ting, men jeg var ikke forberedt på at se dette. Det mest forfærdelige er, at denne mand ikke forstår, hvor forkert hans handling er, har Lambri siden fortalt til Global News.

Efter den alvolige ulykke blev den 83-årige kvinde hastet til et hospital, hvor det heldigvis lykkes at redde hendes liv.

Læs også

Naboer hørte løve fra 2. sals lejlighed på Falster: Så røg fjernsynet gennem ruden

 

Dagens Gossip