Dette er den mørkeste side af din personlighed ifølge dit stjernetegn

Ane Sørensen

367 uger siden

|

07/07/2017
Viralt
Foto: Shutterstock (model)
Foto: Shutterstock (model)
Dit stjernetegn kan måske løfte sløret for, hvilke mørke sider, der gemmer sig i din personlighed.

Dagens topnyheder

Når du skal beskrive din personlighed, bruger du næppe ord som fordomsfuld, humørsyg eller manipulerende. De fleste taler nok helst i pæne vendinger om sig selv. 

Men vi har alle nogle knap så positive sider, som vi må stå ved, selvom de ikke er særlig flatterende.

Det amerikanske underholdningssite Yourtango har et bud på, hvad der er din mørkeste side.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Vædderen er det mest impulsive stjernetegn af dem alle. Du er krævende, barnlig, og hvis du ikke er med på idéen, er du ikke bleg for at udtrykke det.

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren er en stædig rad og noget dovent anlagt. Du er besidderisk, materialistisk og har desuden en tendens til at være ganske forfængelig.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Du ved aldrig, hvad du kan forvente, når du har at gøre med en tvilling. Det er som om, der er flere personligheder, som er blandet sammen til én. Tvillingen har mange interesser og betragter sig selv som den bedste til dem alle sammen.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Krebsen har en humørsyg personlighed og er ikke meget for at forlade sin tryghedszone. Der skal desuden ikke ret meget til, før du bliver fornærmet.

Løven (23. juli - 22. august)
Selvom du er charmerende og elskværdig, så er det dig selv, som du elsker højest. Løven er opmærksomhedskrævende og forsøger altid at gøre sig bemærket. 

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen er det mest fordomsfulde af alle stjernetegnene. Der skal ikke meget til, før du begynder at sladre eller ryger op i det røde felt. Du er desuden noget af en perfektionist.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Du er meget dårlig til at træffe en beslutning. Du bruger store mængder af tid på at forberede dig og overvejer alting meget nøje.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen har en udpræget tendens til at være manipulerende og temperamentsfuld. Det hænder også ofte, at du er i et rimelig dårligt humør.

Skytten (22. november - 21. december)
Du er ofte ret bramfri og til tider tenderer det til at være ganske smagløs. Du er også ret bedrevidende og lader gerne alle omkring dig vide, at du har styr på tingene.

Stenbukken (22. december - 19. januar)
Stenbukken er en vaskeægte kontrolfreak, som ofte bruger folk på en måde, der er mest muligt til deres egen fordel. Desuden har du dårlige vaner, når det handler om sladder og negativitet.

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Du er ofte meget dømmende over for andre mennesker, fordi du selv mener, at du er utroligt intellektuel. Vandmanden giver gerne gode råd, men er selv dårlig til at følge dem.

Fisken (19. februar - 20. marts)
Du er en svævende type, men du mangler retning i dit liv og har en tendens til at være ret tilknappet. Fisken har ry for at være det klogeste tegn, men er i virkeligheden meget godtroende.

Ung kvinde raser over H&M efter prøverums-episode: 'Det er fuldstændig latterligt'