Dette er din klammeste madvane ifølge dit stjernetegn

22/09/2017 12:30

Nils Würtzenfeld

Viralt
Hvad er din klammeste vane? Foto: Shutterstock
Hvad er din klammeste vane? Foto: Shutterstock
Dit stjernetegn afslører, hvilken grim madvane du har.

Mest læste i dag

Har din partner, din veninde eller din kollega en virkelig klam vane, når det kommer til mad?

Så prøv at kigge på deres stjernetegn og se, om det mon passer med det, som astrologer har fundet ud af herunder.

Dagens.dk har kigget nærmere på de 12 stjernetegn og set på, hvilke sære madvaner, der kan hæftes på dem.

Hvorvidt det nu også passer på dit stjernetegn, skal vi ikke kunne sige, men mon ikke du kender en jomfru, der holder af at slikke tallerkenen ren, eller en skytte, der sagtens kan spise den mad, der har været på gulvet?

Vædder (21. marts - 19. april) - Du tygger højt: Vædderen er selvsikker og elsker at blive hørt og set. Af samme grund må du hellere iføre dig høreværn og holde på hat og briller, når først vædderen går i gang med at kværne maden. Vædderen er nemlig en højlydt tygger og kan få maden på tallerkenen til at ryste og naboerne til at klage over støjgener.

Tyr (20. april - 20. maj) – du spiser mad, der har overskredet salgsdatoen: ’Mælken er nok for gammel, så den ryger ud’ – sagde nogen tyr aldrig. For er du født i tyrens tegn, er du nemlig stædig, og så har du intet imod at spise mad i køleskabet, som muligvis har bevæget sig over den kriminelle side af salgsdatoen.

Tvilling (21. maj – 20. juni) – mærkelige mad-kombinationer: Tvillingen er ikke meget for det traditionelle og er ikke bange for at eksperimentere – heller ikke med mad. Derfor er tvillingen ikke bleg for at spise ristede løg på sin yoghurt eller drikke kaffe med juice i.

Krebs (21. juni - 22. juli) – du spiser mad fra skraldespanden: Krebsen er kendt for at være mystisk og kompleks. Så kompleks så krebsen både spiser mad fra tallerkenen, men også fra toppen af skraldespanden, hvis man lige fortrød, at man smed det sidste kyllingelår ud.

Løve (23. juli - 22. august) – du taler med mad i munden: Løver er kendt for at have masser energi og elsker opmærksomhed. Derfor kan en bid mad heller ikke forhindre løven i at ævle om alt mellem himmel og jord ved middagsbordet - med løvegabet fuld af mad.

Jomfrue (23. august – 22. september) du slikker tallerkenen ren: Da jomfruen er kendt for at være analytisk, tænkende og meget undersøgende, går den heller ikke af vejen for lige at undersøge de sidste rester på tallerkenen. Med tungen vel og mærke. Jomfruen er nemlig ikke bleg for at gøre opvaskemaskinens opgave og slikke tallerkenen ren.

Vægt (23. september - 22. oktober) – du spiser andres mad: Vægten er vild med at skabe balance i tingene ved at bringe folk sammen og løse problemer – også selvom det betyder, at vægten skal træffe beslutninger på andres vegne eller gribe ind i deres liv. Af samme grund har vægten heller ikke noget imod at spise andres mad. Så hvis du er på restaurant med en vægt, kan du være sikker på, at dine pomfritter er delepomfritter og at vægten nok skal drikke det sidste af din sodavand.

Skorpion (23. oktober - 24. novmeber) – du er ligeglad med bestik: Skorpionen er notorisk kendt for at være både intens, dramatisk og kontrollerende. Derfor har den magtsøgende skorpion ikke behov for at få at vide, hvordan den skal spise. Af samme grund kan den ligeså vel bruge en gaffel som sine bare hænder til at spise med. Det skal skorpionen nok selv bestemme.

Skytte (23. november - 21 december) – du er ligeglad med mad, der har været på gulvet: De fleste mennesker er tilhænger af den klassiske fem sekunders-regel, der betyder, at det meste mad stadig godt kan spises, hvis det har ligget på gulvet under fem sekunder. Denne regel er skytten dog ligeglad med. Den er nemlig kendt for at være heldig, så der har næppe samlet sig hverken støv eller bakterier på det mad, som skytten gladligt spiser fra gulvet.

Stenbuk (22. december - 19. januar) – du spiser på toilettet: Stenbukken er kendt for at være både robust og stabil samtidig med, at den dog værne om sit privatliv. Derfor går den udholdende stenbuk heller ikke af vejen for spise på toilettet, hvor der hersker stilhed og ro fra omverdenen. Det rører nemlig ikke den robuste stenbuk, om der både kommer noget ud og ind på samme tid.

Vandmand (20. januar - 18. februar) – du spiser tvivlsomme ting: Vandmanden elsker at overraske folk, og derfor går den heller ikke af vejen for lige at smage på pletten på din trøje for at finde ud af, om det nu også er chokolade. Vandmanden er ikke bange for at prøve nye ting – og dermed heller ikke smage på noget, som andre holder sig langt væk fra.

Fisk (19. februar - 20. marts) – du piller og plukker i maden: Fisken er følsom, og gider derfor ikke spise alle elemeter af sin mad. Derfor er fisken typen, der kun slikker glasuren af kagen, der kun spiser én ting i salaten eller fuldstændig kan molestere en ret for at få lige præcis det på tallerkenen, som den gider spise.

Og mens vi er ved stjernetegn: Dit stjernetegn afslører: Dette er det mest beskidte, du er villig til at gøre under sex