Dette gør dig helt uimodståelig ifølge dit stjernetegn

Ane Sørensen

361 uger siden

|

07/08/2017
Viralt
Foto: Shutterstock (model)
Foto: Shutterstock (model)
Disse karaktertræk er efter sigende det mest tiltrækkende ved hvert enkelt stjernetegn.

Dagens topnyheder

Når vi møder et andet menneske, er der flere ting, som får os til at falde for ham eller hende. Måske brænder vedkommende rigtig meget for noget, er utroligt god til at lytte eller har en helt fantastisk sans for humor.

Her er ifølge Yourtango den egenskab, der gør dig uimodståelig for andre, hvis man skal tro dit stjernetegn.

Vædderen
Vædderens mest tiltrækkende egenskab er hans eller hendes selvtillid. Vædderen ved hvem han er og er ikke bange for at gå efter det, som han gerne vil have. Han tvivler sjældent på sig selv holder sig ikke tilbage.

Tyren
Det mest attraktive ved tyren er hendes loyalitet. Dine nærmeste ved, at de altid kan komme til dig, når de har brug for det. Uanset, om de mangler en hjælpende hånd eller blot en, som vil lytte.

Tvillingen
Tvillingen er meget dygtig til at samarbejde og tilpasse sig enhver situation. Du tager ikke tingene så tungt og folk elsker din evne til at tage det hele, som det kommer. Dette gør dig til en glimrende kammerat.

Krebsen
Det mest tiltrækkende ved krebsen er hans omsorgsfulde natur. Han viser en oprigtig interesse for folk omkring sig og forsøger at bakke om dem, det bedste, som han har lært. 

Løven
Når løven giver sig i kast med noget, så giver han eller hun sig altid hundrede procent. Løven er dedikeret, engageret og gør aldrig tingene halvt. Så hellere lade helt være. Entusiasmen er det mest attraktive træk ved løven.

Jomfruen
Jomfruen er meget opmærksom på sine omgivelser og lægger mærke til selv den mindste forandring. Du kan ikke skjule noget for hende, selv hvis du forsøger efter bedste evne. Men det er fordi, hun holder af dig, og du bør være taknemmelig for hendes omtanke.

Vægten
Det mest tiltrækkende ved vægten er, at han eller hun er glimrende til at tale om alt mellem himmel og jord. Hvad end det er en dyb samtale eller i den lettere ende, er vægten altid klar, men det føles aldrig forceret.

Skorpionen
Skorpionen er et meget passioneret stjernetegn, hvilket er det mest tiltrækkende ved dem. Han går til alt med en iver og en lyst til at gøre sit allerbedste. Andre beundrer den indsats, som skorpionen lægger i alt, hvad han foretager sig.

Skytten
Det, der gør skytten mest tiltrækkende, er hendes spontanitet. Hun ønsker aldrig at spilde tiden og finder hele tiden på noget nyt, som du kan lave med hende. Du kan godt forvente at blive overrasket.

Stenbuk
Stenbukken er et meget udadvendt menneske, som passer ind de fleste steder og ofte gør et glimrende førstehåndsindtryk på dine venner, der gerne inviterer stenbukken igen en anden gang. 

Vandmanden
Vandmandens mest attraktive træk er hans eller hendes kærlige væsen. Vandmanden vil støtte dig i enhver situation og handler altid i din bedste interesse. 

Fisken
Fisken er glimrende til at lytte og ikke mindst til at give dig et godt råd med på vejen også. Derfor er fisken ofte den første, du tænker på, når du kommer i knibe. Hun dømmer ikke og afbryder aldrig.

Jessie har netop sat sig til rette i flyet, da hun hører lyden af det ene armlæn falde ned