Jessie har netop sat sig til rette i flyet, da hun hører lyden af det ene armlæn falde ned

Hun havde netop sat sig til rette i flysædet og glædede sig over at have hele rækken af sæder for sig selv. Men pludselig så hun armlænene dumpe ned.

En gang imellem har man lov til at være heldig. 

Da amerikanske Jessie Char i går skulle flyve fra Long Beach i Californien til hendes hjemby San Francisco i USA, ventede der hende en glædelig overraskelse, da hun nåede frem til sit flysæde. 

Flyet var ikke booket helt op, og derfor var de to sæder på hendes række gabende tomme, hvilket gav hende mulighed for at ligge ned under den halvanden time lange flyvetur, skriver Today.com

- Jeg skulle flyve hjem til San Francisco, og jeg var så glad, da jeg kunne boltre mig på alle tre sæder, siger Jessie Char til Today.com.

Men glæden varede kun kort tid. 

Inden at Jessie Char kunne tage de frie sæder i brug, havde en kvindelig passager på rækken bag hende også spottet de tomme sæder og straks udnyttet situationen til sin fordel. 

Læs også

Sarahs 3-årige datter klagede over ondt i benene: Men så opdagede lægen den livsfarlige sandhed

- Et par minutter efter kan jeg høre armlænene dumpe ned. Jeg kiggede derover, da jeg troede, at hængslet var i stykker. Der så jeg så en fod stikke frem og derefter en fod mere, og der blev vrikket ivrigt med tæerne, siger Jessie Char til today.com. 

Kvinden med fødderne så sit snit til at smide både sko og strømper for derefter at stikke sine fødder gennem sædet og lade dem hvile på armlænet.

Men det var ikke det eneste, som den atletiske passager kunne bruge fødderne til. Under flyveturen brugte kvinden nemlig også sine fødder til at lukke gardinet til flyets vindue. 

Læs også

16-årig jysk dreng gik i Bilka sent i går aftes - men det skulle han nok ikke have gjort

- Jeg forsøgte at få kontakt til en stewardesse på flyet, men da jeg endelig fik fat i én, havde kvinden diskret trukket fødderne tilbage, siger Jessie Char, der siden har lagt billederne af den særprægede opførsel på Twitter. 

Det opslag har på under et døgn fået over 18.000 likes og er blevet delt over 3.600 gange. 

Men er det Jessie Char, der bare skal slappe lidt af, eller er kvindens opførsel ganske rigtigt upassende? Deltag i debatten på Facebook.

39-årig mor fik en lille plet i panden - anede ikke at hun var i livsfare

 

Dagens Gossip