Disse 5 stjernetegn er et virkelig dårligt knald

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Egoistiske, stinkende og lige lovlig fantasifulde. Her er de fem stjernetegn, som skulle være de dårligste partnere i dobbeltsengen.

Det er altid en spændende oplevelse, når man skal have sex med en ny partner for første gang. Man ved ikke, hvad man skal forvente, men håber, at det bliver et rigtig godt knald.

Hvis man skal tro stjernerne, er der dog visse stjernetegn, du bør gå langt udenom, hvis du gerne vil have en god oplevelse i dobbeltsengen.

Her er ifølge Yourtango de fem stjernetegn, der er de allerdårligste elskere.

Læs også

9 tegn på at du giver et virkelig dårligt blowjob

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren har en fuldstændig umættelig appetit, når det handler om lagengymnastikken. Faktisk er han eller hun så vild efter at få en orgasme, at vedkommende er klar til at gøre hvad som helst, for at opnå sit eget klimaks. Også selvom det betyder, at tyren må tilsidesætte sin sexpartners behov, bare for at få tilfredsstillet sit eget. Tyren er opmærksomhedskrævende i dobbeltsengen og er hurtig til at rykke videre til den næste partner.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Bag det umiddelbart ganske nydelige ydre, gemmer vædderens mave på en vaskeægte sexmonster, som bare vil tilfredsstilles for enhver pris. Vædderen er ærlig talt ret ligeglad, om hans eller hendes partner får en orgasme under samlejet. Vædderen viser kun interesse for at modtage og viser sin mere sløsede side frem, når du indser, at vedkommende er ligeglad med dig.

Skytten (22. november - 21. december)
Skytten har tendens til at være en lille smule pervers. Men det betyder slet ikke, at han eller hun er et godt knald. Skytten er nemlig ikke særlig interesseret, når det handler om ganske almindelige udødelige mennesker. Derfor vil skytten prøve at overbevise dig om, at du er en del af en fiktiv verden, hvor du er noget meget mere interessant end bare dig selv. Efter en tid indser du dog, at du er underlegen og ikke lever op til skyttens fantasier.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Løven (23. juli - 22. august)
Som udgangspunkt er løven faktisk slet ikke særlig dårlig i dobbeltsengen. Der er bare ét stort problem. Løven er nemlig fuldstædig blind overfor, at der eksisterer noget som helst uden for deres egen lodne næsetip. Derfor kan det være lidt af et chok for løve, når han eller hun pludselig indser, at vedkommende ikke er alene i dobbeltsengen, men faktisk har selskab af en partner. 

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fiskens største udfordring i forhold til at være en god sengekammerat er hans eller hendes lidt for naturlige kropslugt. Fisken har en tendens til at være lidt sløset med sin personlige hygiejne. Så hvis du hopper i dobbeltsengen med en fisk, bør du altså være indstillet på, at alle hans eller hendes kropslugte følger med i købet.

Kvinderne har talt: Så lang tid bør det perfekte knald vare

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip