Elev redder klassekammerat i kantinen

Nils Würtzenfeld

382 uger siden

|

26/03/2017
Viralt
Foto: Central High School
Foto: Central High School
En ung high school-elev kan takke sin kammerat for at handle hurtigt, da en livstruende situation pludselig opstod.

Dagens topnyheder

Det var et frikvarter som så mange andre, da amerikanske Will Olson fra Wisconsin sad og spiste frokost med sine skolekammerater på Central High School i byen La Crosse.

Pludselig fik Will Olson dog sin mad galt i halsen og med ét blev den hyggelig frokoststund vendt til et mareridt for den unge mand, der ikke længere kunne trække vejret.

Noget havde sat sig fast i halsen på ham.

Hele episoden blev fanget af et af skolens overvågningskameraer. Det skriver Abc13.com.

Til at starte med troede de andre elever rundt om bordet, at Will Olson lavede sjov, men da sandheden langsomt gik op for dem, sad de alle handlingslammede. Alle bortset fra vennen Ian Brown.

Den opmærksomme førsteårselev har fortalt, at han som den eneste havde lagt mærke til, at Will Olsons ansigt og hals langsomt ændrede farve, hvilket fik Ian Brown til handle med det samme.

Heldigvis kender Ian Brown til Heimlich-manøvre, og det fik ham til at stille sig om bag Will Olson og trykke under hans brystkasse.

Det lykkedes hurtigt Ian Brown at få den madrest op, der havde sat sig fast i Will Olsons luftveje og efter at have sikret sig, at deres ven var okay, kunne drengene fortsætte den dramatiske frokost.

Will Olson blev efterfølgende tilset af skolesygeplejersken, hvor man dog kunne konstatere, at drengen var sluppet med skrækken.

Siden har skolen rost Ian Brown for hans handlekraft, overblik og mod.

Du kan se den dramatiske video med det positive udfald over artiklen.