Emily Ratajkowski efterlader fans måbende: Deler nøgenbillede i selskab med sin hund

Foto: Shutterstock

Emily Ratajkowski har delt et usædvanligt nøgenbillede.

Emily Ratajkowski arbejder både som model og skuespiller, hvilket hun har gjort, siden hun var henholdsvis 14 og 15 år gammel. 

Hun har desuden skrevet bøger og medvirket i flere musikvideoer for blandt andre Maroon 5 og Jonas Blue, og så er hun kendt for at have en ualmindelig velformet krop.

Læs også

Mia Khalifas opslag går amok: Deler billeder iført helt gennemsigtig badedragt

Den smukke supermodel er da heller ikke bleg for at dele (letpåklædte) billeder af sig selv med sine mange fans på blandt andet Instagram, men hendes seneste billede er en del anderledes end normalt. 

Først om fremmest har hun ikke én trevl på kroppen, og hendes 29,4 millioner følgere på Instagram (@emrata) har derfor frit udsyn til hendes bare numse - hvilket dog ikke er første gang. Se blot billedet herunder, som blev delt tidligere i år.

Foto: Instagram / @emrata

Hendes seneste nøgenbilleds 'setup' er dog også lidt specielt, da hun har taget nøgenbilledet sammen med sin hund. Se det herunder (Artiklen fortsætter under billedet):

Foto: Instagram / @emrata

På billedet ligger supermodellen fuldstændig nøgen ved siden af sin hund, som hun forsøger at efterligne. 

Det humoristiske nøgenbillede har fået stor opmærksomhed og har således i skrivende stund fået 1,8 millioner 'likes', ligesom næsten 10.000 personer har kommenteret på billedet - langt de fleste for at rose skuespillerindens smukke krop. 

Tre flammer eller tre hjerter er således den mest almindelige kommentar i kommentarfeltet, ligesom én for eksempel også har skrevet: "Det her er et fantastisk billede."

Andre har påpeget, at de også ville smile, hvis de lå ved siden af sådan en sød hund. 

Den smukke model fik sin første rigtige rolle i Nickelodeon-serien iCarly og har siden slået sit navn fast i film som 'Lying and Stealing', 'I Feel Pretty' og 'Gone Girl'.

Læs også

Mia Khalifas Instagram går amok: Deler topløse billeder

 

 

 

 

Dagens Gossip