En våd affære: Kæresten var hende utro, så hun tog den ultimative hævn

Foto: Shutterstock

Man skal aldrig være en kæreste utro, hvis man ikke kan tåle den mest grufulde hævn, som man kan forestille sig.

Utroskab er bestemt ikke sjovt for den person, der opdager at kæresten eller ægtefællen har sneget sig rundt bag ryggen på en. 

Men når først at utroskab bliver afsløret, så kan det få det værste frem i folk, der gladeligt giver sig i kast med at få hævn. 

Det gjorde en unavngiven japansk kvinde også, da hun opdagede, at hendes kæreste ikke havde rent mel i posen, skriver mamamia.com.

Læs også

Du er ikke normal, hvis du kan svare ja til disse 6 ting

Det slap kæresten bestemt ikke godt fra, for den forurettede kvinde gik straks ud på badeværelset og åbnede for hanen, så vandet i strømmede ned i badekarret. 

Den svigagtige kæreste havde nemlig en særlig forkærlighed - ikke kun for at bolle ved siden af - men også for de populære Apple produkter, og havde anskaffet sig en større samling gadgets med det hvide æble udenpå.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Den samling har han efter alt at dømme ikke længere, da den unge kvinde på Twitter annoncerede at hun havde hældt både computer, mobiler, bærbare og tablets ned i badekarret. 

Læs også

Mor vil lære sin datter at tegne Gurli Gris: Fik røde kinder, da hun så resultatet

Hvad den utro partner har sagt, da han så sine skattede ejendele ligge og flyde i badekarret, melder historien desværre intet om.  

Far får baby til at sove på 40 sekunder med dette geniale trick

 

Dagens Gossip